Vacature Supervisor productie (tomaten)

Supervisor productie

Supervisor productie (tomaten)

Vacaturenummer
5996
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Supervisor productie (tomaten)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gespecialiseerd in de teelt en het verpakken van diverse tomatensoorten in Middenmeer zijn wij op zoek naar een Supervisor productie.

Bedrijfsprofiel
De werkgever is een van de meest toonaangevende glastuinbouwbedrijven ter wereld. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de teelt en het verpakken van diverse tomatensoorten. Men is zich bewust van haar voorbeeldfunctie. Het bedrijf investeert maximaal in energiebesparende maatregelen en arbeids- en milieuvriendelijke productiemethodes.

De functie
Als supervisor productie heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je begeleidt de teamleiders in de aansturing van het productieteam in de kas, je neemt actief deel aan diverse overlegvormen en je bent het eerste aanspreekpunt in jouw afdeling voor de teler en de productiemanager. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen onder supervisie van de productiemanager. Tevens controleer je urenregistratie(s) en maak je eventueel correcties. Je ziet toe op de algehele productiviteit en sfeer op de werkvloer en je voert functioneringsgesprekken met de leden van jouw team.
Functie eisen
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent handig met Excel;
  • Je bent ook in het weekend, bij toerbeurt beschikbaar;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Daarnaast spreek je ook Engels;
  • Relevante werkervaring is een pre.

Competenties
Communicatief vaardig, leidinggevende capaciteiten, oplossings- en resultaatgericht, leergierig, nauwkeurig, zelfstandig en besluitvaardig.
Functie aanbod
Een passend salaris, goede secundaire voorwaarden en voldoende doorgroeimogelijkheden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-10-2019