Stagiair Veredeling

Stagiair Veredeling

Vacaturenummer
7928
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Stage
Functienaam
Stagiair Veredeling
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Stagiair Veredeling.

Bedrijf
Een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft. Met hart, ziel en passie maken we de prachtigste planten van superkwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt dit bedrijf een bijzondere werkgever in de sierteelt. Een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.

De opdracht
Wij hebben diverse leerzame opdrachten beschikbaar voor een stagiair Veredeling in onze gewassen Kalanchoë, Spathiphyllum en Curcuma. Je voert je een eigen opdracht uit en natuurlijk mag je zelf ook een leuke opdracht bij ons aandragen. Ook werk je mee met diverse werkzaamheden.
Functie eisen
NATUURLIJK
Pas je goed in het team, kun jij jezelf ontwikkelen en kom je iedere dag met plezier naar je stage.

DIT BEN JIJ
Je weet van aanpakken en bent zelfstandig, kwaliteit komt bij jou op de eerste plaats. Je hebt interesse in alles wat groeit/bloeit, je hebt een flexibele instelling en je vindt het leuk om mee te denken met de ontwikkelingen van het bedrijf. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en doet bij voorkeur een tuinbouwkundige opleiding.
Functie aanbod
  • De leukste collega’s
  • Een stagevergoeding
  • De beste vrij-mi borrels
  • Eindelijk iets om over te praten in het weekend
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-01-2022