stageopdrachten

Stageopdrachten

Stagiair - Techniek & Onderhoud in de Glastuinbouw (mbo/hbo)

Vacaturenummer
6143
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Stage
Functienaam
Stagiair - Techniek & Onderhoud in de Glastuinbouw (mbo/hbo)
Functie inhoud
Voor een trots groenten- en potplanten bedrijf uit Vierpolders zijn wij op zoek naar een stagiair techniek en Onderhoud.

Van het zaaien tot het afleveren van de planten bij de klant, alles doen we zelf. Dat maakt ons uniek. Doordat we specialist zijn in alle deelprocessen kunnen we precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag bij ons hetzelfde is. Durf jij het daarom aan om met jouw enthousiasme mee te werken aan een kwalitatief hoogwaardige plant?

Binnen het glastuinbouwbedrijf zijn er een hoop (technische) zaken die vloeiend moeten werken om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het opkweken van onze gewassen. Denk bijvoorbeeld aan de belichting van onze gewassen, de deuren van de kassen (om de afdelingen op de juiste temperatuur te hou-den) moeten feilloos werken. Maar ook de machines die ons helpen tijdens onze dagelijkse werkzaam-heden, van zaai- en selecteer machine tot aan de overrijwagen en heftruck; als er problemen of storingen zijn moeten die zo snel mogelijk worden opgelost. Daarnaast mogen we het preventieve onderhoud ook niet uit het oog verliezen.

  • Wat kan je leren?
Zoals je hebt kunnen lezen hebben ze een breed aanbod aan teelten, elke teelt heeft zijn eigen werk-wijze en daar worden de machines natuurlijk ook op aangepast. Dat maakt dat je jezelf heel breed kan ontwikkelen. Van technisch tot mechanisch tot elektrisch, in de hydrauliek en de pneumatiek.
Uiteraard zijn ze ook heel erg benieuwd wat jouw leerbehoefte is en wat jij van ze wilt leren. Ze gaan daarom ook graag het gesprek met jou aan om je leerdoelen te bespreken, vast te stellen en die vervolgens te verwerken in een mooie stageopdracht te formuleren. Of het nu om een meewerkstage of een afstudeeropdracht gaat op mbo of hbo niveau, ze denken met je mee.

  • Met betrekking tot de Techniek kan je denken aan:
Opstellen van een onderhoudsplan │ Reparaties en storingen oplossen │ Preventief onderhoud │Registratie van alle handelingen horen er ook bij. Maar als er even geen technisch werk is bestaat de mogelijkheid ook om kennis te maken met het werken met de technische apparatuur in de kas, zoals het machinaal zaaien, persen, sorteren en uitzetten van de diverse teelten.
Functie eisen
  • Je volgt een relevante mbo of hbo opleiding in de (mechanische) technische richting,
  • Je hebt interesse in de glastuinbouw techniek,
  • Je werkt netjes en secuur en je bent een echte doener,
  • Je kunt nauwkeurig en zelfstandig. Samen werken is ook belangrijk.
Functie aanbod
Veel techniek │ Gemotiveerde collega’s die je graag helpen │Voldoende ruimte om je te ontwikkelen │ Bij een klik van beide kanten bestaat de mogelijkheid om het technisch team definitief te versterken.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
08-01-2020