Stagiair(e): Techniek (mbo 1/2)

STAGIAIR Techniek (mbo 1/2)

Vacaturenummer
5743
Plaatsnaam
Heerhugowaard
Functie
Stage
Functienaam
STAGIAIR Techniek (mbo 1/2)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) Techniek.

Bedrijfsprofiel
Deze kwekerij is een van de meest geautomatiseerde potplantenkwekerijen van Nederland, gevestigd te Heerhugowaard. Men produceert onder 50.000 m2 kas ongeveer 6 miljoen bloeiende kamerplanten voor tuincentra, bouwmarkten en groothandel centra door heel Europa en Rusland verspreid. De juiste kleuren bij de juiste consumenten, dat is de uitdaging van de eigen veredelingsafdeling. Wereldwijd worden de soorten door diverse collega kwekers geproduceerd.

Stage-omschrijving
Wanneer je bij ons stage loopt, ben je samen met de TD verantwoordelijk voor service en onderhoud van werktuigen, productiemachines, productie-installaties en apparaten. Je leert hoe je onderhoud moet plannen, hoe je het uitvoert. Tijdens je stagewerkzaamheden leer je het signaleren van storingen van productiemachines en je leert deze te verhelpen. Daarbij zal je samen met onze Onderhoudsmonteur zorgen voor de continuïteit en het up-to-date houden van het gehele geautomatiseerde intern transportsysteem en het oplossen van storingen op elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechnisch gebied.
Functie eisen
Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire. Wij vinden het belangrijk dat je stage bij ons een leerzame plek is waar jij veel leert! Het logisch nadenken, voordenken bij problemen, eerst nadenken en dat pas oplossen. Ben jij leergierig en zet je je voor 100% in?

Volg jij een MBO opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrische installaties, of Monteur Mobiele Werktuigen en ben je op zoek naar een uitdagende stage?
Functie aanbod
Wij bieden jou een stageplek waar je enorm veel kan leren! Naast werken ook plezier, wij hebben vrijmibo, tafelvoetbal, gezellige collega’s en een goede werksfeer!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
17-06-2019