stageopdrachten

Stageopdrachten

STAGE: Stagiair DTP/Grafische Vormgeving

Vacaturenummer
5394
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Stagiair
Functienaam
STAGE: Stagiair DTP/Grafische Vormgeving
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een Stagiair DTP/Grafische Vormgeving.

De leverancier opereert internationaal, waarbij de afzet voornamelijk plaatsvindt in Noordwest Europa. De organisatie heeft, naast het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, diverse verkoop- en productielocaties in Europa en Afrika. Er werken wereldwijd circa 2000 medewerkers. Voor ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij per januari 2019 ruimte voor een creatieve en enthousiaste:

Stagiair DTP/Grafische Vormgeving

Wat ga je leren/doen?

Als stagiair maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing & Retail. De afdeling bestaat uit 5 medewerkers. Wij zijn verantwoordelijk voor het communicatie- en marketingbeleid en de uitvoering en/of ondersteuning daarvan. In deze (meewerk)stage bieden wij jou een leuke stageplek aan. Natuurlijk is er ook ruimte voor opdrachten vanuit jouw opleiding en leer je alles over het reilen en zeilen op een afdeling Marketing & Retail.

Concreet vragen wij van jou:
  • Ondersteunen van de afdeling bij het ontwikkelen en produceren (v.w.b. opmaak/lay-out en gedeeltelijk inhoud) van marketing en/of communicatie uitingen. Hierbij kan je denken aan catalogi, folders en diverse beurzen.
  • Inzet en ondersteuning bieden van de voorbereidingen en uitvoering van diverse evenementen, waaronder onze jaarlijkse internationale huisbeurs, de Flower Trials.
Functie eisen
Wie ben jij?

Je volgt een HBO of MBO (niveau 3 of 4) opleiding op het gebied van grafische vormgeving. Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van marketing & communicatie. Je bent creatief en pro-actief, je kunt goed zelfstandig werken en je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Engels is een pre. Daarnaast ben je vaardig met het Adobe pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator). Je bent vanaf januari 2019 beschikbaar voor minimaal 3 maanden.
Functie aanbod
  • De kans om veel ervaring op te doen in een commerciële en internationale omgeving;
  • Korte communicatielijnen, een prettige en no-nonsens sfeer;
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
  • Uitdaging om zelfstandig te werken binnen een samenwerkend team;
  • Goede stagebegeleiding;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Een goede werkgever om jouw CV mee te vullen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
13-12-2018