Stage: Opdracht: telen op afstand

Stage: Opdracht: telen op afstand

Vacaturenummer
7640
Plaatsnaam
Made
Functie
Stage
Functienaam
Stage: Opdracht: telen op afstand
Functie inhoud
Voor WPK Diensten B.V. in Made hebben wij een stageopdracht beschikbaar.

Bedrijfprofiel
WPK is een autoriteit op het gebied van groenteteelt in Europa. Onze hoofdactiviteit is het opkweken van warme groenteplanten voor de glastuinbouw. Daarnaast kweken wij ook trayplanten op voor de vollegronds tuinbouw. Ons assortiment reikt van geënte tomatenplant met 1, 2, 3 of 4 koppen tot aan selderij.

Door uitgebreide cijfermatige analyse van het groeiproces, voeding en licht is een groot deel van het opkweekproces beheersbaar. Hierdoor leveren wij alleen de hoogste kwaliteit planten.

De functie
Goed nieuws! Ons gezellige team in Made is op zoek naar versterking. Sta jij te popelen om samen met jouw collega’s een afwisselende reeks aan werkzaamheden op te pakken? Twijfel niet en sluit je bij ons aan als Stagiair, Opdracht: telen op afstand


Bij ons zijn meerdere teeltmedewerkers dagelijks bezig met het opkweken van de groente-, kool- en potplanten. Tijdens vakantieperiodes en in de weekenden – wanneer minder medewerkers aanwezig zijn op de teeltlocaties – zou het heel wenselijk zijn als de planten op afstand gemonitord en geteeld kunnen worden. Momenteel worden watermeters, lichtmeters (PAR), stengeldiameterclips en dampdrukmeters ingezet om het gewas te observeren.

Met onze ambitieuze groeidoelstellingen en de schaarste van teeltmedewerkers in het achterhoofd zal telen op afstand meer en meer van belang worden. Daarom zijn wij heel benieuwd naar de mogelijkheden in telen op afstand. De toekomst ligt in jouw handen!
Functie eisen
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-11-2021