Stage - Ontwikkeling promotiemateriaal klimplant (hbo)

Stage - Ontwikkeling promotiemateriaal klimplant (hbo)

Vacaturenummer
6098
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Stage
Functienaam
Stage - Ontwikkeling promotiemateriaal klimplant (hbo)
Functie inhoud
Voor een kwekerij die bloeiende kamer/- en terrasplanten teelt in Luttelgeest zoeken wij een stagiair die promotiemateriaal (film, folder) gaat ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij heeft zich gespecialiseerd in het kweken van bloeiende kamerplanten Hier heeft men bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. Men vindt het hier pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door het teeltoppervlak van 19 ha komt de droom uit om producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor biedt deze kwekerij de klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier.

Achtergrond
Het telen van de dipladenia aan draad geeft meer mogelijkheden, een daarvan is: het uitleveren van strengen halfwas aan kwekers op grote afstand (Scandinavië, Oost-Oost-Europa). Het voordeel hiervan is dat het product driemaal zo effectief beladen kan worden. Daarnaast liggen de lonen in Oost-Europa lager wat resulteert in een lagere kostprijs. Men wil graag promotiemateriaal maken voor de kwekers in die landen in de vorm van een folder en een kort filmpje om de werkwijze en de voordelen te verduidelijken.

De opdracht
Het voorjaar is de arbeidspiek in het seizoen bij deze kwekerij. Dan komen er grote groepen nieuwe medewerkers bij deze kwekerij werken. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het indraaien van de planten. De opdracht is om een korte instructiefilm te ontwikkelen voor deze nieuwe medewerkers (ondertiteld).
Functie eisen
Je volgt momenteel een grafische opleiding, of een opleiding richting communicatie en multimediadesign. Je bent creatief, enthousiast en nieuwsgierige. Je durft vragen te stellen en bent een kei in het bedenken van originele ideeën.
Functie aanbod
Een interessante stageopdracht waarbij je volop de ruimte krijgt om te ervaren, onderzoeken en te ontdekken. Uiteraard krijg je goede begeleiding.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-12-2019