stageopdrachten

Stageopdrachten

Stage - Communicatie en eventmanagement

Vacaturenummer
6166
Plaatsnaam
Zoetermeer
Functie
Stage
Functienaam
Stage - Communicatie en eventmanagement
Functie inhoud
Ben jij een echte regelneef/tante en wil je graag onze deelname aan een nationaal carrière-event organiseren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wie zijn wij?
Kasgroeit is non-profit organisatie, het is een initiatief van werkgeverorganisaties en werknemersorganisaties. Communiceren met onze stakeholders zoals de ondernemers van glastuinbouwbedrijven, de brancheverenigingen Glastuinbouw Nederland en Plantum en de vakbonden CNV en FNV is dan ook een belangrijk onderdeel van je stage.
Kasgroeit is de spin in het web van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, studenten en opleidingsinstituten. Wij voeden de glastuinbouwsector met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die werken in een prettige omgeving en in een goede relatie met hun werkgever.

De opdracht
Voor het organiseren van onze deelname aan de Nederlandse Carrièredagen in de jaarbeurs in Utrecht (najaar 2020) zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die ons, met een verfrissende blik, kan ondersteunen en mee kan denken.
Kasgroeit, gaat voor het eerst deelnemen aan landelijke carrière-events. Kasgroeit vertegenwoordigt daar de vooruitstrevende, innovatieve sector die de wereld voorziet in food en flowers: de Nederlandse glastuinbouw. Voor deelname aan de beurs komt er veel op je af, zoals:
  • het ontwikkelen van een aantrekkelijke stand met een aansprekende communicatieboodschap
  • en een communicatiestrategie met de juiste boodschap voor bijvoorbeeld social media
Hierin maken wij graag gebruik jouw kennis en inzicht. En ben je een belangrijke gesprekspartner voor de beursorganisatie.
Om dit allemaal op te pakken moet je ook op onderzoek uit. Wie bezoeken de beurs en wat vinden zij belangrijk? Waarom is werken in de glastuinbouw interessant en uitdagend?

Kortom: een stage met veel verantwoordelijkheid en regie waarin je vooral ook praktisch aan de slag gaat .
Daarnaast ben je een talent in het organiseren en verzorgen van de social media met als doel het bezoekersaantal voor de beurs te doen exploderen.
Wil jij het event met ons realiseren? Kom dan bij ons stage lopen!
Functie eisen
  • Je volgt een relevante HBO studie/WO studie communicatie, communicatiewetenschappen, communicatie en informatiewetenschappen of marketing en communicatie
  • Je bent een organisatorisch talent
  • Je bent onderzoekend, maar ook praktisch
  • Je bent secuur en kan overzicht houden
  • Je wilt nieuwe dingen leren en gaat de uitdagingen aan!
  • Je bent nauwkeurig en kritisch
  • Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel taal als geschrift
Functie aanbod
Een unieke, leerzame stage binnen een informele werkomgeving. Je draait mee als een volwaardig lid van het team van Kasgroeit. Er komt veel op een dag voorbij dat veel kansen biedt. Je doet relevante ervaring op voor de toekomst zoals het realiseren van een groot event en je komt in contact met een groot netwerk. Je wordt gedurende je stageperiode persoonlijk begeleid. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je wordt ook betrokken bij de andere werkzaamheden.

Niet onbelangrijk: je staat er niet alleen voor. Je voert de opdracht uit in een zeer praktisch ingesteld projectteam bestaande uit een programmamanager, een communicatiemedewerker, projectmedewerker en een adviseur Opleiding en Ontwikkeling. Wij staan garant voor goede begeleiding en we nemen de tijd voor reflectie zodat je ook daadwerkelijk iets leert en wij kunnen leren van jou. Samen zorgen we ervoor dat het event een enorm succes wordt! Leuke bijkomstigheid: Bijgedragen hebben aan een dergelijk groot event is een leuke aanvulling op je CV.

De stage is bij voorkeur voor 3 dagen per week, uiteraard in overleg met de opleiding, 4 dagen is bespreekbaar. De stagevergoeding bedraagt €400,- bruto op basis van 32 uur. Je bent minstens 6 tot 9 maanden beschikbaar.

Periode: februari 2020 t/m November 2020.

Heb je interesse in deze uitdagende stageopdracht, bel ons dan voor een kennismaking!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-01-2020