Stage - Automatiseren arbeidsintensieve handelingen kwekerij (hbo)

Stage - Automatiseren arbeidsintensieve handelingen kwekerij (hbo)

Vacaturenummer
6099
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Stage
Functienaam
Stage - Automatiseren arbeidsintensieve handelingen kwekerij (hbo)
Functie inhoud
Voor een kwekerij die bloeiende kamer/- en terrasplanten teelt in Luttelgeest zoeken wij een stagiair die onderzoek gaat doen naar het automatiseren van arbeidsintensieve handelingen.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij heeft zich gespecialiseerd in het kweken van bloeiende kamerplanten Hier heeft men bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. Men vindt het hier pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door het teeltoppervlak van 19 ha komt de droom uit om producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor biedt deze kwekerij de klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier.

De opdracht
Binnen deze kwekerij worden er een breed scala aan speciale arbeidsintensieve producten geteeld.
Door continue te innoveren en de bedrijven strak te organiseren is dit op korte termijn een sterkte van het bedrijf. Op lange termijn ziet men dit als een bedreiging. Door de hoge arbeidskosten per eenheid is men extra gevoelig voor de stijgende arbeidskosten. Om die reden wil men graag de mogelijkheden onderzoeken voor automatisering van deze arbeidsintensieve producten.
Functie eisen
Je volgt momenteel een hbo-opleiding richting industriële automatisering, werktuigbouwkunde, of technische bedrijfskunde. Je hebt een onderzoekende, praktische en nieuwsgierige houding. Je durft vragen te stellen en hebt een kritische houding.
Functie aanbod
Een interessante stageopdracht waarbij je volop de ruimte krijgt om te ervaren, onderzoeken en te ontdekken. Uiteraard krijg je goede begeleiding.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-12-2019