stageopdrachten

Stageopdrachten

Stage/afstudeerstage Bedrijfskunde en Agribusiness (orchideeën)

Vacaturenummer
5877
Plaatsnaam
Heemskerk / Assendelft
Functie
Stagiair
Functienaam
Stage/afstudeerstage Bedrijfskunde en Agribusiness (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een specialist in veredeling, selectie en vermeerdering van orchideeën gevestigd in Heemskerk zijn wij op zoek naar iemand voor een Stage/afstudeerstage Bedrijfskunde en Agribusiness.

Bedrijfsprofiel
Tropische planten zijn onze passie. Het bedrijf is al sinds 1933 specialist in veredelen en vermeerderen van tropische planten. Als marktleider in uitgangsmateriaal van verschillende soorten orchideeën leveren wij jaarlijks wereldwijd tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan kwekers. Het streven naar perfectie en het creëren van sterke, renderende en onderscheidende variëteiten voor onze klanten; dat drijft de mensen van dit bedrijf.

Functieomschrijving
De opdracht is om op het gebied van werkwijze en/of kwaliteit, de huidige protocollen binnen de organisatie (internationaal) gelijkwaardig te maken. Het doel is dat deze protocollen wereldwijd gebruikt kunnen worden. In samenwerking met de specialist procestechnologie start je vanaf de basis met een nieuw handboek, waarbij de informatie van het huidige proces en protocollen leidend is. Daarnaast moeten ook bepaalde masterdocumenten uniform gemaakt worden of zelfs opnieuw opgesteld worden. Dit omvat recepten, machine instructies, etc. Alle masterdocumenten zijn Engelstalig en moeten daarnaast opgesteld worden in de taal van het land waar deze gebruikt worden.
Functie eisen
  • Je hebt je HBO/HAS opleiding bijna afgerond;
  • Je bent beschikbaar voor een stageduur van 6 maanden.
Functie aanbod
  • Een leuke stage plek op de locatie Heemskerk;
  • Een uitdagende en zelfstandige opdracht, waarbij je een bijdrage kunt leveren aan de verdere professionalisering en kwaliteitsbeheersing van ons bedrijf;
  • Interessante stagevergoeding.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
03-09-2019