Specialist Gewasverzorging (Alstroemeria)

Specialist Gewasverzorging (Alstroemeria)

Vacaturenummer
9025
Plaatsnaam
Nieuwveen
Functie
Teelt
Functienaam
Specialist Gewasverzorging (Alstroemeria)
Functie inhoud
Voor Konst Alstroemeria in Nieuwveen zijn wij op zoek naar een Specialist Gewasverzorging (32-38 uur).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is met haar hoofdvestiging in Nieuwveen gespecialiseerd in de veredeling en vermeerdering van Alstroemeria en Zantedeschia. In onze organisatie in Nederland werken ruim 50 personen. Het uitgangsmateriaal wordt wereldwijd verkocht.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de gewassen op de veredelingsafdeling. Je houdt daarvoor de ontwikkelingen bij op het gebied van teelttechniek en gewasbescherming en hebt veelvuldig contact met toeleveranciers. Je werkzaamheden bestaan verder uit watergeven, bemesting, gewasbescherming en planten vermeerderen. Je hebt een scherp oog en bent alert op elke afwijking aan het gewas. Daarnaast voer je produktie- en houdbaarheidsproeven uit.
Functie eisen
  • Afgeronde agrarische opleiding op MBO 4 niveau of relevante werkervaring
  • Licentie gewasbescherming of je bent bereid deze te halen

Je houdt van afwisselend werk, voelt je thuis tussen de planten maar draait je hand ook niet om voor administratief werk. Je hebt een praktische instelling, weet van aanpakken en werkt nauwkeurig. Je schept er plezier in om zowel zelfstandig als samen met collega’s te werken.
Functie aanbod
Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een informele, maar resultaatgerichte werkomgeving en volop doorgroeimogelijkheden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
22-11-2022