Vacatures
Specialist Bedrijfsbureau

Specialist Bedrijfsbureau

Vacaturenummer
8922
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Staf
Functienaam
Specialist Bedrijfsbureau
Functie inhoud
Voor Tuinbouwbedrijf F.J.J. de Koning B.V. in Tinte zijn we op zoek naar Specialist Bedrijfsbureau

Bedrijfsprofiel
In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij de grootste speler op het gebied van biologische glasgroente op de Nederlandse markt, met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt.

Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

De functie
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de diverse interne en externe kwaliteitssystemen, certificeringen en het hygiëne protocol. Je houdt onze handboeken actueel en verzorgt op regelmatige basis kwaliteitsoverleggen. Daarnaast voer je zelfstandig interne audits uit en bereid je alle externe audits voor. Je bent medeverantwoordelijk voor het kwaliteitsbewust werken van al onze collega’s.

Wij zijn bezig met de implementatie van een nieuw managementinformatiesysteem, die we gebruiken voor o.a. de planning van de productie en werkzaamheden in de inpakloods. Jij ondersteunt bij de verdere implementatie en bent verantwoordelijk voor de analyse van de data en het doen van verbetervoorstellen op basis van deze data.

Verder ondersteun je het management op het gebied van administratie samen met de Office Manager
Functie eisen
  • Je hebt ervaring in kwaliteitssystemen, bij voorkeur in agrofood.
  • Je hebt een scherp analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en kunt denken in oplossingen.
  • Je bent een mensenmens die in staat is systemen te borgen en medewerkers hierin mee te krijgen.
  • Je hebt een minstens een MBO+ diploma of MBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van de wet- en regelgeving over certificering en voedselveiligheid is een pre.
Functie aanbod
In deze zelfstandige functie heb je veel vrijheid om je eigen werkzaamheden in te vullen en je bijdrage te leveren aan een optimale bedrijfsvoering. In onderling overleg kan de functie parttime of fulltime ingevuld worden. Je loon is afhankelijk van je kennis en ervaring en conform de CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-10-2022