Sowing Planner (uitgangsmateriaal)

Sowing Planner (uitgangsmateriaal)

Sowing Planner (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7161
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Logistiek
Functienaam
Sowing Planner (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor Florensis, veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een Sowing Planner (30 uur per week).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Functie
Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Sowing Planner een grote rol in. Ben jij de klantgerichte en kwaliteitsgerichte medewerker die een bijdrage levert aan de professionalisering van onze afdeling? Dan zien wij een match!
In deze functie ben je onderdeel van Production Seedlings. De afdeling Sowing bestaat uit 7 medewerkers. In de piekperioden worden er op de afdeling een aantal flexkrachten ingezet. Als Sowing Planner ben je verantwoordelijk voor de operationele zaaiplanning en bied je administratieve ondersteuning binnen de productie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een operationele zaaiplanning op dagbasis en deelt de productiebatches in op dagniveau. In samenwerking met de Supervisor Sowing volg je de zaaiplanning op. Daarnaast werk je mee op de afdeling Sowing en verzamel en administreer je productiegegevens voor onze locaties in Hendrik-Ido-Ambacht en Dinteloord.
Functie eisen
  • Een afgeronde logistieke opleiding op MBO niveau, of door een ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een functie met planningsactiviteiten;
  • De flexibiliteit om werkzaamheden voor deze functie buiten reguliere werktijden uit te voeren tijdens de piekperiode.
Functie aanbod
  • Een afwisselende functie voor 30 uur per week binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een salaris van €2124,- tot €2908,- bruto per maand, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt (op basis van schaal F van de CAO Glastuinbouw);
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
  • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops, op dit moment vinden er alleen online activiteiten plaats).
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
26-04-2021