Servicedesk ICT / Systeembeheerder (Cressen)

Servicedesk ICT / Systeembeheerder (Cressen)

Vacaturenummer
8141
Plaatsnaam
Monster
Functie
Staf
Functienaam
Servicedesk ICT / Systeembeheerder (Cressen)
Functie inhoud
Voor een innovatief bedrijf uit Monster, gespecialiseerd in Cressen en Specialties, zijn wij voor de locatie Monster op zoek naar een Servicedesk ICT / Systeembeheerder.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in het bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De inzet, ervaring en kennis van de collega's zijn een belangrijke reden van de positieve groei van het bedrijf. Bij dit bedrijf zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en draagt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid.

Functie
Ter uitbreiding van ons team ICT zijn wij op zoek naar een communicatief sterke, behulpzame en sympathieke Medewerker Servicedesk ICT / Systeembeheerder. Ben je een ambitieuze, servicegerichte en gedreven teamspeler en heb je kennis van computers, (mobiele) netwerken, mobile devices en audiovisuele middelen? Weet je van aanpakken en ben je proactief? Dan zoeken wij jou als versterking binnen ons ICT-team.

Als Medewerker Servicedesk ICT heb je een veelzijdige baan. Je bent de hoofdverantwoordelijke van ons Service Center. Je coördineert alle binnenkomende verzoeken, incidenten en vragen en lost deze op of zet deze door naar een collega of leverancier.

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het technisch organiseren, beheren en onderhouden van informatie- en communicatievoorzieningen. Het plannen, coördineren en begeleiden van innovatieve projecten, aanvragen en de uitvoering hiervan behoren tot jouw verantwoordelijkheden.
Functie eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding.
  • Je hebt goede kennis van hardware, operating systems, smartphones en tablets.
  • Je helpt graag en zorgt dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring in een ICT-gerelateerde functie is een pré.
  • Heb je al ervaring met applicaties zoals: Microsoft 365, AFAS of GreenCommerce.Net? Dan is het zeker de moeite waard om te reageren op deze functie!
  • Maar ook een ambitieuze, leergierige starter is welkom bij Koppert Cress.
Functie aanbod
Een zelfstandige en zeer afwisselende functie (32-38 uur) in een innovatief familiebedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks een uitgebreide gezonde lunch en de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende trainingen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
29-03-2022