Senior Teler (groenteplanten)

Vacaturenummer
4916
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Senior Teler (groenteplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in De Lier zijn wij op zoek naar een Senior Teler Groenteplanten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als Senior Teler ben je dagelijks bezig met het aansturen en uitvoeren van alle teeltactiviteiten binnen diverse productgroepen zoals groenteplanten, eetbare plukgroenten, stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. Op onze productielocatie ligt de focus vooral op jonge groenteplanten en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy). Als Senior Teler ben je continue bezig met watergift, klimaatbeheersing, voedingsniveaus, gewasbescherming en de beoordeling van gewassen. Je stelt de klimaatcomputer in, controleert technische installaties en past aan daar waar nodig. Je controleert op kwaliteit en zorgt dat de teeltwerkzaamheden op tijd en op de juiste manier uitgevoerd worden. Je bent continue aan het sturen om de gewassen in het juiste afleverstadium en op het juiste aflevertijdstip te kunnen afleveren. Je anticipeert op de klimaatveranderingen en durft hierbij beslissingen te nemen. Je treedt actief op bij het signaleren van problematieken binnen de teelt en je bespreekt dit tijdens het teeltoverleg. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
Functie eisen
Je hebt een agrarische opleiding afgerond op minimaal mbo/hbo niveau en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen de glastuinbouw. Je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie of bereid deze te halen. Je beschikt over een goed organisatorisch en teelt technisch inzicht. Je bent bereid bij toerbeurt mee te draaien in een weekenddienst op zaterdag en zondag.
Functie aanbod
Wat bieden wij?
Wij bieden uitdagende en zelfstandige functies met veel verantwoordelijkheid. We stimuleren persoonlijke groei door het aanbieden van opleidingen en bieden je een carrière voor de lange termijn. Je komt terecht in een enthousiast team collega’s met een goede werksfeer waar we graag praten over uitdagingen i.p.v. over problemen.

Wat kun je verder verwachten?
Een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden op maat behoort tot de mogelijkheden. Er worden met regelmaat activiteiten georganiseerd door de Personeelsvereniging en door het bedrijf zelf.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
15-05-2018