(Senior) Teeltmanager (paprika)

(Senior) Teeltmanager (paprika)

Vacaturenummer
7136
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Teelt
Functienaam
(Senior) Teeltmanager (paprika)
Functie inhoud
Oostland Company in Berkel en Rodenrijs zoekt een (Senior) Teeltmanager.

Bedrijfsprofiel
Oostland Company is een paprika teelt- en verpakkingsbedrijf van 19 ha in Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf wordt geleid door 3 jonge ondernemers met de blik op de toekomst. Het bedrijf teelt smaakvolle paprika’s voor internationale supermarktketens, verwerkers en foodservice bedrijven. Voor de versterking van ons team zijn wij opzoek naar een (senior) teeltmanager.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productie, klimaat, watergift en biologie van de teelt. Op basis van de teeltstrategie stem je het klimaat iedere dag af op de behoefte van de plant. In overleg met de teeltvoorlichter en rondgang analyseer je de beste teeltmethode voor het gewas en streef je naar een zo hoog mogelijke productie en vruchtkwaliteit. Als teeltmanager wordt je opgeleid in de huidige teelt alvorens je het nieuwe seizoen in samenwerking met de eigenaren, zelfstandig de teelt beheerst.

Met ons eigen merk Njoy Fresh Vegetables en onze zusterbedrijf Diosa Fruit, hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op! Wij telen als Oostland Company de juiste rassen die afgestemd zijn naar wens van de klant. Je hebt als teeltmanager nauw contact met de verkopers van Diosa Fruit en samen met hen en de directie maak je teelt strategische keuzes.

Afwisselend teeltronde lopen en storingsdiensten draaien buiten de reguliere werktijden zijn onlosmakelijk verbonden met het uitoefenen van deze functie.
Functie eisen
Je bezit de volgende competenties: betrokken, innovatief, kwaliteitsbewust, goede communicatieve vaardigheden, kunnen plannen en organiseren, zelfstandig, oplossing- en prestatiegericht en je neemt verantwoording.

Benodigde kennis en vaardigheden: MBO/HBO werk- en denkniveau, meerdere jaren teelt ervaring, voldoende kennis van plantfysiologie, enige technische affiniteit, beheersing van klimaatregeling, computerhandig en bekend met moderne bedrijfsvoering, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Benodigde persoonlijkheidskenmerken: energieke hands-on mentaliteit, gezonde dosis ambitie, kritische blik, vasthoudend, zorgvuldig en je bent nauwkeurig.
Functie aanbod
Wij bieden: Uitdaging en plezier! Dat staat voorop. Je staat er uiteraard niet alleen voor, je wordt ondersteund door team Oostland en de teeltvoorlichter. Kortom, een fantastische kans om hier met elkaar iets moois van te maken! Daarnaast regelen wij een auto voor je, ontvang je een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden die horen bij de functie en jouw ervaringsniveau.

Je werkt in een professioneel bedrijf met moderne teelttechnieken, de nieuwste software pakketten en zoveel mogelijk digitaal. Onze werksfeer is informeel, betrokken en wij werken met korte lijnen. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar een bedrijfsfeestje.

De startdatum voor de functie is in overleg.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
12-04-2021