Vacatures

Vacatures

Senior Analist Diagnostiek (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
6775
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Productie
Functienaam
Senior Analist Diagnostiek (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Dinteloord zijn wij op zoek naar een Senior Analist Diagnostiek.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Wat doe je als Senior Analist Diagnostiek?
Als Senior Analist Diagnostiek ben jij verantwoordelijk voor het Diagnostisch team bestaande uit 1-2 specialisten naast jou. Door jouw expertise gecombineerd met jouw mensgerichte aanpak haal jij het beste uit de mensen en weet jij de afdeling en processen continue te verbeteren. Jij neemt de leiding voor de verdere ontwikkeling van de afdeling en jij pakt verbeterprojecten zelfstandig op. Samen met jouw team zorg jij voor innovatie en een constante verbetering van de processen en de systemen, Jij bent verder eindverantwoordelijk voor het beheren van het toets schema, verwerken van toets aanvragen en je verzorgt de uitvoering bij het interne laboratorium waarbij er efficiënt bacterie en virus testen worden ingezet. Je bent het aanspreekpunt voor jouw team en stemt samen met de medewerkers de prioriteiten binnen de afdeling af. Je draagt zorg voor een veilige en schone werkomgeving binnen het laboratorium conform regelgeving. Je bestelt nieuwe voorraden en je bent het aanspreekpunt voor het onderhouden en aankopen van laboratoriumapparatuur.

Tevens beheer je de protocollen voor analysemethodes en andere werkzaamheden in samenwerking met de medewerkers binnen de afdeling.
Functie eisen
Wat vragen wij van jou als Senior Analist Diagnostiek?
 • Afgeronde laboratorium opleiding op hbo-niveau, of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen micrologisch of fytopathologisch laboratorium;
 • Ervaring met PCR technieken;
 • Ervaring binnen de plantaardige sector;
 • Ervaring met het handmatig uitvoeren van de ELISA toets en ervaring met Luminex is een pre;
 • Leidinggevende ervaring is een pre;
 • Kennis van Microsoft Office Applicaties;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Functie aanbod
Wat kun je van ons verwachten?
 • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops).
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
07-12-2020