Senior accountmanager (uitgangsmateriaal)

Senior accountmanager (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7204
Plaatsnaam
Valkenburg
Functie
Commercieel
Functienaam
Senior accountmanager (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Valkenburg zijn wij op zoek naar een senior accountmanager.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet en bijbehorend rendement met onze Chrysantenportfolio. In dat kader bouw je enerzijds partnerships op met keyaccounts waardoor je bij bestaande klanten de positie van ons weet te versterken en anderzijds richt je je actief op het acquireren van nieuwe klanten door het zien en benutten van commerciële kansen. Hiertoe maak je verkoop- en accountplannen en draag je zorg voor opvolging, uitvoering en, indien nodig, bijstelling. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de commerciële planning van ons, zowel op tactisch- als op strategisch niveau en richt je je op het ketengericht samenwerken met klanten ten aanzien van afzet en marketing.
Functie eisen
  • Je beschikt over een afgeronde, relevante opleiding op HBO/WO niveau
  • Je beschikt over (ruime) commerciële relevante werkervaring.
  • Indien je over teelt-technische kennis beschikt is dat een pre. Affiniteit met de sierteeltsector daar en tegen is een must.
  • Je bent zelfstandig ingesteld. Tegelijkertijd ben je een verbinder die graag samen resultaat boekt zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent dan ook een uitstekende netwerker.
  • Verder beschik je over een commercieel & communicatief sterke persoonlijkheid met een resultaatgerichte instelling.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met marketingprincipes.
  • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je goed.
  • Belangrijke andere competenties zijn: nieuwsgierig, vasthoudend, hands-on, sociaal én inhoudelijk sterk.
Functie aanbod
Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team. Het bedrijf heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Onze bedrijfscultuur is no-nonsense, open en direct.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
WO / Master
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
20-05-2021