Scout (Potplanten)

Scout (Potplanten)

Vacaturenummer
8068
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Teelt
Functienaam
Scout (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij met een locatie in Bergschenhoek, zijn wij op zoek naar een Scout.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. Zij richten zich voornamelijk op grote en middelgrote termijnorders en onze klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. Onze kracht ligt erin dat wij steeds optimaal inspelen op de wensen, eisen en belangen van de klant. Wij leveren een kernassortiment aan kamerplanten, seizoens-producten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten. Binnen het bedrijf werkt een enthousiast team aan het continue verbeteren van teeltprestaties en aan productinnovaties.

Functie
Ben jij op zoek naar een flexibele, parttime (ca. 20 uur/week) baan en lijkt het werken in de glastuinbouw jou een leuke uitdaging? Ben je daarnaast nog eens een pietje precies, hou je van onderzoeken en lijkt het je leuk om ‘het vak’ van scout te leren? Dan bieden wij jou een unieke kans.

Wat is eigenlijk een scout: een scout in de glastuinbouw is altijd op zoek naar ziekten en plagen die voor kunnen komen in planten. Wij zullen je leren ‘goede’ en ‘slechte’ beestjes te herkennen en welke stappen hiertegen ingezet kunnen worden. Daarbij hoort een stukje administratie ook bij je taken.
Functie eisen
Wij zorgen voor een maatwerk opleidingstraject tot volwaardig scout.

Mocht je al ervaring hebben als scout, dan ben je uiteraard ook van harte welkom om te solliciteren.
Functie aanbod
Wij bieden je naast volop doorgroeimogelijkheden, een interessante en afwisselende baan, een mooie beloning en hele leuke collega’s.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2022