Sales Support & Logistics (Planten)

Sales Support & Logistics (Planten)

Vacaturenummer
8676
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Logistiek
Functienaam
Sales Support & Logistics (Planten)
Functie inhoud
Voor Plantenkwekerij de Kemp zijn wij op zoek naar een Sales Support & Logistics.

Bedrijfsprofiel
Plantenkwekerij De Kemp is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van gangbare en biologische aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. De Kemp levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van de gemaakte afspraken met betrekking tot de verkoop. Je zorgt dat alle benodigde middelen op tijd aanwezig en beschikbaar zijn. Dit doe je samen met het Salesteam en de afdelingen Logistiek en Productie.

Dit houdt in
  • Opstellen en verwerken van offertes en orders;
  • Verwerken en begeleiden van inkooporders van planten van derden;
  • Dagelijkse afstemming van gemaakte afspraken met klanten met Verkoop, Logistiek en Productie;
  • Ingeven en verwerken van prognoses in voorraad-overzichten;
  • Coördineren inkomende en uitgaande goederen;
  • Overdracht van afgeronde orders naar afdeling Finance & Control;
  • Achterhalen en op adequate wijze oplossen van eventuele fouten tijdens het logistieke proces;
Functie eisen
Je bent een nauwkeurige, gestructureerde, resultaatgerichte, communicatief sterke persoonlijkheid die te allen tijde het overzicht houdt op het proces en voor service en kwaliteit gaat. Jij bent het visitekaartje van en voor de organisatie ten aanzien van klant- en leverancier contact. Jouw communicatieve vaardigheden zijn optimaal ontwikkeld en je schakelt snel. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent handig met diverse systemen (MS Office, Exact, etc.). Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse, en Engelse taal is van belang.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega's. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
01-07-2022