Sales & Marketing Medewerker Binnendienst (Phalaenopsis)

Sales & Marketing Medewerker Binnendienst (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
7694
Plaatsnaam
Nieuwaal
Functie
Commercieel
Functienaam
Sales & Marketing Medewerker Binnendienst (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in Nieuwaal zijn wij op zoek naar een Sales & Marketing Medewerker Binnendienst.

Bedrijfsprofiel
In het glastuinbouwgebied ‘de Bommelerwaard’ in Nieuwaal wordt sinds 2006 Phalaenopsis geteeld bij dit bedrijf. Door vakwerk wordt er een Phalaenopsis van superieure kwaliteit geteeld, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Daarnaast zijn we specialist in toegevoegde waarde en het ontwikkelen van vernieuwende concepten waarmee we onze klanten inspireren. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden investeren wij ook in ons team van 38 medewerkers. Iedereen heeft een talent en wij doen graag ons best om dat in onze medewerkers naar boven te halen.

De Functie
Op dagelijkse basis ben jij veelvuldig telefonisch in contact met klanten. Jij bent degene die klanten telefonisch helpt bij het bepalen van hun keuze. Daarnaast help je bij het uitvoeren van de orderstroom en zorg je voor een vlekkeloos proces zodat jouw collega’s precies weten wat er gedaan moet worden. De focus ligt op het ondersteunen van de afdeling sales en daarnaast verricht je ook werkzaamheden op het gebied van online marketing.

Je biedt ondersteuning bij de telefonische verkoop van het gehele assortiment van onze producten. Bij afwijkingen zorg je voor een passende oplossing. Je neemt beslissingen op basis van jouw commerciële instinct en toetst deze met cijfermatige onderbouwingen. Je werkt nauw samen met de collega’s in de buitendienst, de online marketeer en rapporteert hierbij rechtstreeks aan de salesmanager.

Je ondersteunt de online marketeer bij het inplannen van de content op de sociale mediakanalen en draagt zorg voor het ordenen en structureren van ons beeldmateriaal.
Functie eisen
Jij bent een veelzijdige en enthousiaste collega die van aanpakken weet! Je vindt het heerlijk om met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn, weet hier overzicht in te bewaren en kunt hier als geen ander prioriteiten in stellen.

Jij bent een commercieel talent en hebt affiniteit met online marketing. Je bent proactief, toegankelijk en betrouwbaar. Daarnaast ben je oplossingsgericht en vind je het heerlijk om collega’s te ondersteunen. Jij staat liever achter jouw collega’s dan dagelijks in de frontlinie, maar als het moet dan kunnen ze ook daar op jou rekenen.

We verwachten dat je een resultaatgerichte instelling en organisatorische vaardigheden hebt. Uiteraard ben je nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig.

Maar het allerbelangrijkste vinden wij jouw drive om elke dag weer klanten blij te maken! Hiervoor ga je door het vuur en spreek je jouw collega’s erop aan als de kwaliteit in jouw ogen niet goed genoeg is.

Een opgewekt humeur en energie voor tien. Tevreden klanten en dagelijks veel werk verzetten, daar draai jij je handen niet voor om. Daarnaast ben je heel goed in structureren en plannen. Jij bent een praktische doener en kunt overzicht in de chaos creëren. Jij trekt niet om 17.00 de deur achter je dicht, maar gaat met liefde nog even door om wat af te maken als het nodig is.

 • Een MBO+ opleiding/HBO-werk en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een must
 • Affiniteit met een levend product is een pré
 • Goede combinatie tussen commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Passie voor het oplossen van problemen
 • Doel- en klantgerichtheid, structuur en organisatievermogen
Functie aanbod
 • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht en ervaren team
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Je komt te werken in een groeiend team. De afdeling bestaat nu uit 1 medewerker sales support, 1 accountmanager, 1 online marketeer en 1 sales manager.
 • Een goed salaris + secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw ervaring en de functie
 • Korte lijnen in een professionele maar informele organisatie
 • Sporten en vers fruit via de werkgever
 • Vrijdagmiddagborrels en regelmatig leuke activiteiten met collega’s
 • Een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor de inbreng van medewerkers
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-11-2021