Reserve Chauffeur / Allround Medewerker (chrysanten)
Reserve Chauffeur / Allround Medewerker (chrysanten)

Reserve Chauffeur / Allround Medewerker (chrysanten)

Vacaturenummer
7343
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Reserve Chauffeur / Allround Medewerker (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Reserve Chauffeur / Allround Medewerker.

Wat wordt er van je verwacht:
Je gaat ervoor zorgen dat de chrysantenstekken volgens planning bij de klanten worden geleverd. Afhankelijk van de piekperiodes, begint je dag vroeg in de ochtend. Je wilt tenslotte zo min mogelijk in de file staan! Je route voor de dag krijg je door van de Transportplanner. Je laadt de eerste leveringen in je wagen en gaat op pad naar de klanten. Een groot deel hiervan bevindt zich in het Westland, maar zeker ook in andere delen van Nederland. Bij de klant ben jij het visitekaartje. Je haalt een nieuwe lading op totdat je je complete route hebt afgerond. Vroeg in de avond parkeer je je wagen en zit jouw dag erop.

Voor ongeveer 25% van jouw uren zal je ook worden ingezet voor allround werkzaamheden in de hal. Denk hierbij aan het vervoeren van stekken met de heftruck naar de juiste locatie in de hal, het klaarmaken van orders voor klanten aan de hand van bestellijsten of het verpakken van stekken in de koelcel. Aan afwisseling van werkzaamheden geen gebrek dus.
Functie eisen
Om als chauffeur aan de slag te gaan, beschik je uiteraard over rijbewijs C/CE en bij voorkeur over code 95. Omdat je daarnaast ook voor allround werk ingezet kunt worden, heb je een flexibele instelling. Je houdt van aanpakken, je werkt netjes en je denkt na bij wat je doet. Je hebt van nature een klantgerichte houding met wie het makkelijk communiceren is. Je wordt hier je natuurlijk goed ingewerkt.
Functie aanbod
Wat hebben wij je te bieden:
Je kunt rekenen op een afwisselende baan met werktijden die uitstekend te combineren zijn met een gezinsleven/ privéleven. Je werkt in het team van chauffeurs en productiemedewerkers, maar hebt tevens een grote mate van zelfstandigheid. Het is een dynamisch internationaal bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. En ook buiten het werk kun je actief zijn: met de actieve personeelsvereniging hebben we zo’n acht activiteiten per jaar, samen met alle andere collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
C / CE
Plaatsingsdatum
19-07-2021