Regelneef (tuinplanten)

Regelneef (tuinplanten)

Vacaturenummer
7338
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Regelneef (tuinplanten)
Functie inhoud
Voor een toonaangevende tuinplantenkwekerij met verschillende kwekerij in de Broekpolder in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Regelneef.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn gespecialiseerd in de teelt en verkoop van siergrassen en buitenvarens. Onze kernwaarden zijn: ambitieus, eerlijk, sympathiek en eenvoud. Met een klein, gedreven team zetten wij ons volledig in voor een bijzonder product en tevreden klant! Onze organisatie blijft groeien… en daarom hebben wij een vacature openstaan: Regelneef (m/v).

Functie
Naast de bedrijfsleider ga jij er voor zorgen dat alle werkzaamheden op onze nieuwe kwekerij worden uitgevoerd en daar draag je zelf ook aan bij. Jij bent degene die het aanspreekpunt is voor het organiseren van de orderverwerking en hebt daarom veelvuldig contact met je collega’s van verkoop en logistiek. Dat betekent karren bouwen, planten rapen in de kas, bestellingen bij elkaar zetten en zorgen dat er voldoende verkoopbare voorraden klaar staan. In de rustigere periodes help je ook mee met alle andere productiewerkzaamheden.
Functie eisen
Wij zoeken iemand die goed past in ons kleine team. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, maar minstens net zo belangrijk vinden wij het dat je onze passie voor onze producten deelt. Het is handig als je enkele jaren vergelijkbare werkervaring hebt opgedaan en bekend bent met een kwekerij. Of heb je net een opleiding afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Daar staan wij ook open voor!
Functie aanbod
Voor de vacature geldt vanzelfsprekend dat wij je een leuke en afwisselende baan bieden met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het definitieve aantal uur per week in overleg. Daarnaast werk je in een klein team, met een prettige, informele werksfeer en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-07-2021