Vacatures
Projectleider onderzoek teelt

Projectleider onderzoek teelt

Vacaturenummer
7364
Plaatsnaam
's-Hertogenbosch
Functie
Teelt
Functienaam
Projectleider onderzoek teelt
Functie inhoud
Voor een innovatieve organisatie in de voedselproductie van diverse groenten zoeken wij een projectleider Onderzoek Teelt

Wij maken impact op de manier waarop de wereld wordt gevoed. We produceren wereldwijd voedsel in onze indoor farms, die we zelf ontwikkelen én bouwen en we Plant Production Units (PPU’s) noemen. Deze PPU’s vergen minder grondstoffen dan traditionele en biologische productiebedrijven en voorzien onze groeiende wereldbevolking van verse groenten & kruiden die veilig, betaalbaar, smakelijker en voedzamer zijn. Doordat we deze PPU’s dichtbij de consument plaatsen, kunnen we de voedselketen radicaal verkorten. Voor onze Research afdeling zijn wij op zoek naar een Projectleider onderzoek teelt, met ervaring in projecten met hoogopgaande gewassen. Je komt te werken in een leuk, multidisciplinair team, dat je graag verwelkomt om samen te werken aan de verandering van ons voedselsysteem.

In onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch onderzoeken we de mogelijkheden naar nieuwe teeltrecepten en optimaliseren we de groei van onze gewassen, door onder andere mee te gaan in technische innovatie. Binnen de afdeling Research zoeken wij een nieuwe projectleider die elke dag in een team van 15 collega’ s (bestaande uit projectleiders en assistent onderzoekers) vol energie (nieuwe) projecten voor onze hoog opgaande gewassen opzet en faciliteert.

Hetgeen waar je in deze functie mee aan de slag gaat is:
  • Het opzetten van onderzoeksplannen en experimenten
  • Het van begin tot einde begeleiden van onderzoek
  • Het beheren en verwerken van onderzoeksgegevens, en hiermee de juiste analyses uitvoeren
  • Het beoordelen van de resultaten van je onderzoek en je planten
  • Je geeft functioneel leiding aan een groep van assistent onderzoekers
Functie eisen
  • Een afgeronde HBO-opleiding richting Biologie
  • Relevante werkervaring in de teelt van hoog opgaande gewassen
  • Je bent in staat om praktisch onderzoek op te zetten
  • Je vindt het leuk dat iedere werkdag anders is
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Functie aanbod
Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en vinden we het belangrijk hen mee te laten groeien met onze organisatie. De interne lijnen zijn kort en de cultuur is open, gericht op jou als persoon met je eigen verantwoordelijkheden. We bieden een marktconform salarispakket (gebaseerd op je kennis en ervaring) en verzorgen dagelijks een gezamenlijke lunch. Daarnaast vinden we het gezellig om samen activiteiten te ondernemen, zoals onze bedrijfsborrels of sportevents.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
29-07-2021