Productmanager
Productmanager

Productmanager

Vacaturenummer
8957
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Productmanager
Functie inhoud
Voor Deliflor Chrysanten uit Maasdijk zijn we op zoek naar een Productmanager.

Wat ga je doen?
Hebben we de markt de juiste rassen te bieden? Wie zijn onze afnemers? En wat is de marktpositie van onze variëteiten en van concurrerende rassen? Zomaar een paar vragen waar jij als product manager een antwoord op hebt. Daarmee speel je voor ons een cruciale rol. Jij overziet het hele speelveld: rassen, doelgroepen zoals telers, exporteurs en groothandelaren, positionering van rassen, marketingactiviteiten. Jouw input geeft onze handel en marketing de juiste richting.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je gaat aan de slag voor de afdeling Productmanagement. Vier collega’s heten je welkom. Hier geven we bestaande en nieuwe rassen een boost. Je bent betrokken bij productdemonstraties en internationale beursdeelnames. Je initieert marktanalyses en marketingcampagnes. Alles om de positionering van het assortiment maar up-to-date te houden. Deels zit je op kantoor, deels ben je ‘buiten’ om Deliflor Chrysanten top of mind te houden. Nauw samenwerken doe je met de vijf Accountmanagers van afdeling verkoop. En actief meepraten doe je tijdens het overleg over assortiment, productmanagement en verkoop.
Functie eisen
Wie zoeken wij?
  • Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau.
  • Je hebt al een paar jaar commerciële ervaring in de sierteelt(handel) en je weet hoe het in de sector werkt.
  • Productmanagement is misschien nog niet je corebusiness, maar je bent er in no-time in thuis.
  • Je communiceert makkelijk op diverse niveaus en je hebt organisatietalent.
  • Je hebt de ambitie om het Deliflor-assortiment vernieuwende impulsen te geven en onze positie in de marktsegmenten te optimaliseren.
  • Nederlands en Engels spreken en schrijven gaat je probleemloos af.
Functie aanbod
Wat kun je van ons verwachten?
Als productmanager krijg je veel kansen. Kansen om de koers van Deliflor op rassengebied mede te bepalen. Kansen om van betekenis te zijn bij een marktleider. En vooral kansen om jezelf te ontwikkelen. De rol van productmanager kun je voor een groot deel zelf vormgeven. Support van de collega’s van Productmanagement en Verkoop is er volop, tegelijkertijd ben je heel zelfstandig.
  • Uren: 36-40
  • Vakantiedagen: 25,5

Ook al zijn we internationaal toonaangevend: je merkt bij ons nog echt die cultuur van een Westlands familiebedrijf. Prima sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging. Jouw inzet waarderen we met een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Zoals aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten als je verder wilt komen.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
08-11-2022