productieplanner (uitgangsmateriaal)

Productieplanner

Vacaturenummer
6704
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Staf
Functienaam
Productieplanner
Functie inhoud
Voor een innovatief bedrijf uit Rijsenhout, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt zijn wij op zoek naar een Productieplanner.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf, waar passie al meer dan 150 jaar centraal staat. Samen met onze medewerkers, klanten en partners werken wij iedere dag aan het gezamenlijk succes van onze rassen in de internationale sierteelt. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Onze hoofdproducten zijn de gewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Statice, Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora (zowel snij én pot voor sommige gewassen) en het bolgewas Lelie.

Functie
In deze uitdagende en afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor een optimale planning van de productie van het uitgangsmateriaal voor de klant. Je coördineert, controleert, stuurt bij en plant de werkzaamheden zó dat een maximale kwaliteit, capaciteit en efficiency behaald wordt. Je bent onderdeel van een klein team (6 personen) en je vormt de spil tussen je collega’s van de afdelingen Sales, de (buitenlandse) productielocaties en Customer Service.
Naast gevoel voor cijfers, heb je analytische vaardigheden: je monitort de planning en kunt zelfstandig sturing geven bij geconstateerde afwijkingen. Verder lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van onze processen, procedures en werkwijzen. Je draagt mede zorg voor een accurate administratieve vastlegging in het ERP pakket (Navision) en verzorgt diverse rapportages.
Functie eisen
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op HBO niveau, bijv. HAS, Tuinbouw & Agribusiness of Supply Chain Management
  • Je bent analytisch, accuraat en stressbestendig met daarbij een klantgerichte houding
  • Je kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig
  • Je bent (aantoonbaar) zeer vaardig met Excel
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken zowel in het Nederlands als Engels
  • Je hebt ervaring of affiniteit met de tuinbouwsector
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende baan in een internationale werkomgeving. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgend uit de cao Glastuinbouw, daarnaast ook een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc. We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding belangrijk; naast de mogelijkheid van het volgen van vakinhoudelijke opleidingen, geven we iedere medewerker toegang tot de online trainingen van Good Habitz. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct. Na een gedegen inwerkprogramma draag je zelf verantwoordelijkheid voor jouw taken, uiteraard in samenwerking met collega’s en je team.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
29-10-2020