Vacatures
Productiemedewerk(st)er Orchideeën (parttime/fulltime)

Productiemedewerk(st)er Orchideeën (parttime/fulltime)

Vacaturenummer
7493
Plaatsnaam
Maasland
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerk(st)er Orchideeën (parttime/fulltime)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in Maasland zijn wij op zoek naar een Productiemedewerk(st)er (24-40 uur per week).

  • De functie:
Wij zoeken een productiemedewerker die tussen de 24 en 40 uur in de week beschikbaar is. Het gaat om 3, 4 of 5 hele dagen van 7.00 uur tot 16.30 uur. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het stokken van de orchideeën, sorteren, uitrapen en inpakken van planten voor ze naar de klant gaan. De werkzaamheden vinden plaats in de bedrijfshal, enkele keren per jaar zal er in de kas gewerkt worden. Je komt te werken in een vast team met een prettige werksfeer. Ervaring is geen vereiste, want jouw collega’s leren jou het vak. Je zult een team vormen met Nederlandse en Poolse collega’s.

  • Het bedrijf:
Wij zijn een geautomatiseerde orchideeënkwekerij uit Maasland en kweken en leveren unieke soorten Dendrobiums. Wij hebben ons gespecialiseerd in de Dendrobium Sa-nook in verschillende potmaten en de Dendrobium Berry Oda. Iedere dag werken wij, met een gemotiveerd team van vaste en flexibele krachten, aan de hoogste kwaliteit en zorgen wij ervoor dat orders netjes en op tijd de deur uit gaan. Tevreden klanten is tenslotte ons doel.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die:
  • veelzijdig en flexibel is, zowel in werkzaamheden als in werktijden;
  • affiniteit heeft met bloemen en planten. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar enthousiasme vinden wij belangrijker;
  • een teamplayer is en weet van aanpakken;
  • woonachtig is in de omgeving van het Westland;
  • fysiek gezond is;
  • de Nederlandse taal goed beheerst;
Functie aanbod
Een baan waarin wij jou zo veel mogelijk afwisseling willen bieden. Ons team bestaat uit een grote groep vaste medewerkers aangevuld met (veelal Poolse) uitzendkrachten. We hebben jaarlijks een bbq en als er gewerkt wordt op vrijdagmiddag staat er einde van de dag een borrel/frisje klaar. Salaris wordt bepaald door jouw leeftijd en ervaring, maar met de cao Glastuinbouw als leidraad.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
01-09-2021