Productiemedewerkers
Productiemedewerkers (Kamer- en Terrasplanten)

Productiemedewerkers (Kamer- en Terrasplanten)

Vacaturenummer
8863
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerkers (Kamer- en Terrasplanten)
Functie inhoud
Voor Alta Nova zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers.

Bedrijfsprofiel
Wij geloven dat de makkelijkste weg niet altijd de juiste is. De meest bijzondere planten, hoe moeilijk te telen ook willen wij voor iedereen beschikbaar maken.

In 1982 startten wij met het kweken van (voornamelijk groene) kamerplanten. Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en dan vooral de ‘parels’. Hier hebben we bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. We vinden het pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door ons teeltoppervlak van 19 ha komt onze droom uit om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor bieden we onze klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier.

Altanova is sterk groeiend bedrijf met productielocaties in Luttelgeest, Moerkapelle, Zevenhuizen en Portugal. Er worden bloeiende kamerplanten en terrasplanten geteeld in uniek sortiment. De verbetering van werkomstandigheden heeft voortdurend de aandacht. Er wordt in teamverband gewerkt, waarbij grote waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal.

Functie
  • Het werken met diverse machines, o.a. potmachine
  • Het ‘inbogen’ van de planten (plant om een plastic boogje draaien)
  • Onze bloeiende planten inhoezen/verpakken
  • Bestellingen klaarmaken.
Functie eisen
Wij zoeken mensen met een gezond (boeren)verstand die het principe van het kweken van planten binnen no time begrijpen. Ervaring is niet belangrijk, interesse voor de (groene) sector wel. Daarnaast is het belangrijk dat je van uitdaging houdt, niet snel opgeeft en geen 9-tot-5 mentaliteit hebt.
Functie aanbod
  • Een prettige werkomgeving binnen een familiebedrijf, waarin mensen fouten mogen maken
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Een bij de functie passend salaris.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-09-2022