Vacature Productiemedewerker (uitgangsmateriaal)

Productiemedewerker

Productiemedewerker (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
6524
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Productiemedewerker een grote rol in. Houd jij van techniek en wil jij onderdeel worden van een organisatie met gedreven en betrokken collega’s? Grijp dan je kans! Op dit moment zijn wij voor verschillende productieafdelingen op zoek naar meerdere enthousiaste en kwaliteitsgerichte collega’s.

Functieomschrijving
Als Productiemedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de eerste cruciale stappen in het productieproces en het leggen van de basis voor een eindproduct dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Als Productiemedewerker bedien je verschillende machines om zaad te zaaien en/of plantjes te selecteren. Verder controleer je continu de werking en de voortgang en je stelt de machines zo nodig bij. Ook houd je je bezig met het verhelpen van storingen aan de machines. Daarnaast verricht je periodieke onderhouds- en modificatiewerkzaamheden. Je werkt nauw samen met je collega’s en je vindt het leuk om proactief mee te denken om de werkprocessen steeds verder te ontwikkelen.
Functie eisen
  • Vmbo werk- en denk niveau;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen;
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Flexibiliteit t.a.v. je ureninzet vanwege seizoensinvloeden (en op de ene afdeling werk je voornamelijk in de dagdienst, op de andere afdeling in de dag- en avonddienst, geef bij jouw sollicitatie graag jouw voorkeur aan).
Functie aanbod
  • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
  • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (denk hierbij bijvoorbeeld aan deelname aan de Technical Academy).
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-08-2020