Productiemedewerker (sierteelt)

Productiemedewerker (sierteelt)

Vacaturenummer
6175
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is gespecialiseerd in de producten Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum. Het is een echt familiebedrijf met meer dan 140 collega's die gezamenlijk zorgen voor een topkwaliteit van de producten.

De functie
In deze functie draag jij je steentje bij in verschillende facetten van het productieproces. Zo help je mee met het aflever klaar maken van de planten, voer je sorteer werkzaamheden uit, help je bij het oppotten van de planten en zorg je dat ze worden uitgezet. Daarnaast ondersteun je in de gewasverzorging van de planten en zorg je aan het einde van de dag dat je werkplek weer netjes achter wordt gelaten. Aan het einde van de dag heb je samen met je collega’s er voor gezorgd dat alle bestellingen de deur uit zijn of klaar staan voor transport.
Functie eisen
Je weet van aanpakken en vind het leuk om alle voorkomende werkzaamheden in het productieproces uit te voeren. Je hebt interesse in alles wat groeit/bloeit en vind het belangrijk dat de klant een hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Je hebt een positieve instelling en wilt graag mee groeien met de ontwikkelingen van het bedrijf. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Belangrijk is dat jij goed in het team past, jij jezelf kunt ontwikkelen en je iedere dag met plezier naar je werk komt.
Functie aanbod
  • Een marktconform salaris
  • Een winstdelingsregeling
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Zeer goede werksfeer en een collegiaal team
  • Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-01-2020