Productiemedewerker

Productiemedewerker (potplanten)

Vacaturenummer
6189
Plaatsnaam
Wateringen
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Wateringen zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is specialist in de teelt van een exclusieve kamerplant. Deze kwekerij in Wateringen, nabij bloemenveiling FloraHolland, is met 4,3 hectare kassen de grootste met deze kamerplant in de wereld. Hierdoor is men in staat afnemers en consumenten in heel Europa het hele jaar door snel en betrouwbaar te voorzien van de beste kwaliteit.

Innovatie zit in het DNA. Dat uit zich bijvoorbeeld in de introductie van onderscheidende nieuwe soorten uit een intensief eigen veredelingsprogramma.

Het betreft een modern familiebedrijf, dat in 2003 werd opgericht door de huidige eigenaren. Vanaf dag één heeft men zich toegelegd op de teelt, opkweek en veredeling van deze kamerplant.

De functie
Er wordt gewerkt met het Walking Plant System (WPS). Met behulp van dit systeem worden de planten uit de verschillende afdelingen naar voren gebracht waar ze door een robot worden beoordeeld en verder worden verwerkt. De planten worden door een robot met vork uit de verschillende afdelingen gehaald en op karren gezet die naar voren rijden. Voor het bedienen van de vorkrobot zoekt men versterking. Het bedienen van de robot vergt oplettendheid en concentratie. Wanneer de robot uit de buisrail schiet kan dit tot grote problemen leiden. Planten die terug komen vanuit de schuur moeten met dezelfde vorkrobot terug gezet worden in de verschillende afdelingen waar ze verder afgekweekt worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van kleine storingen. Je komt te werken in een team van ongeveer 10 medewerkers.
Functie eisen
  • Affiniteit met de tuinbouw;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent in staat om geconcentreerd je werkzaamheden uit te voeren;
  • Je bent bekwaam in de omgang met computers.
Functie aanbod
  • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
  • Mogelijkheid tot ontwikkeling.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-01-2020