Productiemedewerker (potplanten)

Vacaturenummer
5834
Plaatsnaam
’s-Gravenzande
Functie
Productiemedewerker
Functienaam
Productiemedewerker (potplanten)
Functie inhoud
Voor een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties zoeken wij een productiemedewerker.

Wij kweken met het ambacht van vroeger, aangevuld met de technieken van nu Kalanchoë en Celosia in vele kleuren, vormen en specialties. De klant is bij ons koning en wij stellen dan ook alles in het werk om de bestellingen optimaal te verwerken. Wij zijn ontstaan uit twee familiebedrijven en hebben als basis de kernwaarden: betrouwbaarheid, authenticiteit, gedrevenheid, flexibiliteit, transparantie en is innovativiteit. Een kwekerij met ambitie! Herken jij jezelf in deze waarden? Dan zijn wij i.v.m. verdere groei en professionalisering van onze activiteiten op zoek naar jou. In deze functie ben je als allrounder inzetbaar bij de verschillende fases van het productieproces. Zo help je mee met het aflever klaar maken van de planten (met toegevoegde waarde) voer je sorteerwerkzaamheden uit, help je bij het oppotten van de planten en zorg je dat ze worden uitgezet.
Functie eisen
  • Je weet van aanpakken en voert graag alle werkzaamheden in het productieproces uit, kortom je houdt van een afwisselende werkdag.
  • Je hebt interesse in alles wat groeit/bloeit en vindt het belangrijk dat de klant een hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt.
  • Je hebt een positieve instelling, je werkt graag in een team van enthousiaste collega’s en wilt graag mee groeien met de ontwikkelingen van het bedrijf.
  • Je heb geen 9 – 5 uur mentaliteit.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
Functie aanbod
  • Een marktconform salaris.
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Zeer goede sfeer en fijne collega’s
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
05-08-2019