Productiemedewerker met ambitie (sierteelt)
Productiemedewerker met ambitie (sierteelt)

Productiemedewerker met ambitie (sierteelt)

Vacaturenummer
7244
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker met ambitie (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker met ambitie (fulltime).

Bedrijf
Een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft. Met hart, ziel en passie maken we de prachtigste planten van superkwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt dit bedrijf een bijzondere werkgever in de sierteelt. Een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.

Functie
In deze functie draag jij je steentje bij in verschillende facetten van het productieproces. Zo help je met het afleverklaar maken van de planten, voer je diverse controles uit en denk je mee met de verschillende productie processen. Ook ga je met de verschillende machines aan het werk. Daarnaast ondersteun je in de gewasverzorging. Aan het einde van de dag heb je er samen met je collega’s voor gezorgd dat alle geplande werkzaamheden klaar zijn en dat de werkplekken weer netjes opgeruimd zijn.
Functie eisen
Je weet van aanpakken en vindt het leuk om alle voorkomende werkzaamheden in het productieproces uit te voeren. Je hebt interesse in alles wat groeit/bloeit en vindt het belangrijk dat de klant een hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Je hebt een positieve instelling en wilt graag meegroeien met de ontwikkelingen van het bedrijf. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Natuurlijk pas je goed in het team, kun jij jezelf ontwikkelen en kom je iedere dag met plezier naar je werk.
Functie aanbod
Je komt te werken op onze hoofdlocatie in Naaldwijk. Verder krijg je:
  • Een winstdelingsregeling (leuk toch?)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • De leukste collega’s
  • Een actieve en out-of-the-box personeelsvereniging
  • Een marktconform salaris
  • De beste vrij-mi borrels
  • Eindelijk iets om over te praten in het weekend
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
08-06-2021