Vacatures

Productiemedewerker met ambitie (potplanten)

Vacaturenummer
6241
Plaatsnaam
Kwintsheul
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker met ambitie (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Kwintsheul zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman.

Het bedrijf is een familiebedrijf gevestigd in Kwintsheul met ruim 40 jaar ervaring in de tuinbouw. Het is een dynamisch, innovatief en duurzaam tuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het telen van kamerplanten en bloeiende seizoensproducten. Ze staan nooit stil en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende producten en trends in binnen- en buitenland. Ze doen en denken we groen. De kas wordt verwarmd met aardwarmte en zijn ze zelfvoorzienend in ons stroomverbruik door middel van ons grote arsenaal aan zonnepanelen

Als productiemedewerker werk je binnen een gedreven team aan het klaar maken van onze bestellingen. Dit varieert van het oppotten van de planten, het verrijden en uitzetten van de planten met behulp van een vorkheftruck, tot het assisteren bij de teelt en klein technisch onderhoud aan onze snoeimachines en het afleversysteem. Door de diversiteit van onze producten zijn jouw werkzaamheden erg afwisselend en afhankelijk van jouw ambities kun je de processen op termijn mogelijk zelfs aansturen. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat je over de benodigde papieren beschikt en wordt er samen gekeken op welk vlak je extra begeleiding wenst.
Functie eisen
  • Ben jij altijd in de weer in- en om huis?
  • Beschik je over MBO werk- en denk niveau en heb je bij voorkeur technisch inzicht?
  • Ligt jouw hart in de tuinbouw en wil je samen met ons ontdekken waar jouw ambities liggen?
  • Ben je enthousiast en werk je graag in een hecht team, waar naast hard werken humor centraal staat?
  • Herken jij jezelf hierin? Kom dan snel ‘een bakkie’ doen!
Functie aanbod
Een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng. Een ongedwongen, informele werksfeer waarbij respect en humor centraal staan. We bieden doorgroeimogelijkheden en een salaris, dat afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand ligt op basis van 40 uur. Echter dient werkplezier de belangrijkste drijfveer te zijn. Je komt terecht in een hecht team dat uit 12 vaste krachten bestaat en in het seizoen (april t/m juni) wordt ondersteund door ± 10 uitzendkrachten.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
26-02-2020