Productiemedewerker

Productiemedewerker Logistiek (planten)

Vacaturenummer
6292
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker Logistiek (planten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker Logistiek.

Bedrijfsprofiel
Deze kweker is trots op de mooie groenten- en potplanten die ze het hele jaar door met gedreven collega’s maken! Van het zaaien tot het afleveren van de planten naar de klant, alles doen ze zelf. Dat maakt ze ook zo uniek. Doordat ze specialist zijn in alle deelprocessen kunnen we precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag hetzelfde is. Durf jij het daarom aan om met jouw enthousiasme mee te werken een kwalitatief hoogwaardige plant in de functie van: Productiemedewerker Logistiek.

De functie
Als Productiemedewerker Logistiek ben je met name verantwoordelijk voor het controleren en op de juiste plek plaatsen van onze in- en uitgaande goederen. Je maakt hiervoor o.a. gebruik van een vorkheftruck. Daarnaast help je mee in onze ‘vuile ruimte’. Hier worden alle materialen die binnen komen ontsmet zodat we ze weer schoon in ons bedrijf kunnen gebruiken. Je kunt ingezet worden bij uitvoerende werkzaamheden in te tuin t.b.v. de opkweek van onze groentegewassen en/of potplanten. Je bent in staat om minimaal binnen de productienormen je werkzaamheden uit te voeren.
Functie eisen
  • Je bent een doener en kunt lichamelijk goed functioneren (denk aan tillen)
  • Je kunt op een heftruck rijden, of je wilt dit leren
  • Je heb snel en goed overzicht over wat er moet gebeuren en vind het leuk om met verschillende dingen tegelijk bezig te zijn
  • Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren
  • Geen bezwaar om af en toe in het weekend of op avonden te werken
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Voorne Putten / Rozenburg
Functie aanbod
Als je houdt van afwisseling in je werk en als je samen wilt werken met collega’s die ervoor gaan, dan pas je helemaal binnen ons team! We maken graag gebruik van je zelfstandigheid en ondersteunen je op aspecten in de functie die nieuw voor je zijn. Je arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je specifieke kennis en ervaring.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
24-03-2020