Productiemedewerker (Lelie)

Productiemedewerker (Lelie)

Vacaturenummer
8741
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (Lelie)
Functie inhoud
Voor Bredefleur, locatie Luttelgeest, zijn we op zoek naar een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.

Functie
Als productiemedewerker ben je vooral bezig met het oogsten van bloemen en met het planten van bollen. De werkzaamheden verschillen van sorteren van de lelies, tot het sorteren en verpakken van de bloemen. Het is belangrijk dat je let op kwaliteit en daarnaast zelfstandig kunt werken.

Je werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 06:00 uur à 06:30 uur in een 40-urige werkweek. Bij Bredefleur werken we als één geheel om elke dag de klus te klaren. Iedereen zet de schouders eronder. Het werk is pas klaar als het klaar is. We spreken elkaar onderling aan als we zien dat iets niet goed loopt en helpen elkaar om te verbeteren.

Parttimers zijn ook van harte welkom!
Functie eisen
  • Je bent in staat om fysiek zwaar werk te leveren;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je bent kwaliteitsbewust.
Functie aanbod
Bij Bredefleur heerst een informele en gemoedelijke werksfeer. De lijnen zijn kort, er wordt open en helder gecommuniceerd. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor eigen initiatieven. Het loon is volgens de cao Glastuinbouw en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-08-2022