Productiemedewerker (lelie)

Productiemedewerker (lelie)

Vacaturenummer
7912
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (lelie)
Functie inhoud
Voor een leliekwekerij in Luttelgeest zoeken wij een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een groeiend en innovatief Leliebedrijf. Wij produceren Lelies op 2 locaties op een totaaloppervlakte van 13,5 hectare. In totaal maken wij op jaarbasis 20 miljoen Lelies voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen. Met de groei van ons bedrijf willen wij de aandacht voor een perfecte teelt en kwaliteit in onze organisatie mee laten groeien.

De functie
Als productiemedewerker ben jij 30 uur per week bezig met het oogsten van bloemen en 10 uur met het planten van bollen. De werkzaamheden verschillen van sorteren van de lelies, tot het sorteren en verpakken van de bloemen. Het is belangrijk dat je let op kwaliteit en daarnaast zelfstandig kunt werken.

Je werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 06:00 uur à 06:30 uur in een 40-urige werkweek. We werken als één geheel om elke dag de klus te klaren. Iedereen zet de schouders eronder. Het werk is pas klaar als het klaar is. We spreken elkaar onderling aan als we zien dat iets niet goed loopt en helpen elkaar om te verbeteren.
Functie eisen
  • Je bent in staat om fysiek zwaar werk te leveren;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je bent kwaliteitsbewust.
Functie aanbod
Er heerst een informele en gemoedelijke werksfeer. De lijnen zijn kort, er wordt open en helder gecommuniceerd. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor eigen initiatieven. Het loon is volgens de cao Glastuinbouw en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-01-2022