Productiemedewerker (kamer- en terrasplanten)

Productiemedewerker (kamer- en terrasplanten)

Vacaturenummer
6676
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (kamer- en terrasplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij die bloeiende kamer- en terrasplanten teelt in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
In 1982 startten wij met het kweken van (voornamelijk groene) kamerplanten. Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en dan vooral de ‘parels’. Hier hebben we bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. We vinden het pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door ons teeltoppervlak van 22 ha komt onze droom uit om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor bieden we onze klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier.

Functie
Bij het bedrijf kweken we diverse bijzondere, bloeiende planten op verschillende locaties. Dit zorgt voor veel uitdaging en een grote afwisseling qua werkzaamheden door het seizoen. En daar hebben we enthousiaste productiemedewerkers bij nodig!

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Het werken met diverse machines, o.a. potmachine
  • Het ‘inbogen’ van de planten (plant om een plastic boogje draaien)
  • Onze bloeiende planten inhoezen/verpakken
  • Bestellingen klaarmaken.
Functie eisen
Wij zoeken mensen met een gezond (boeren)verstand die het principe van het kweken van planten binnen no time begrijpen. Ervaring is niet belangrijk, interesse voor de (groene) sector wel. Daarnaast is het belangrijk dat je van uitdaging houdt, niet snel opgeeft en geen 9-tot-5 mentaliteit hebt.
Functie aanbod
  • Een prettige werkomgeving binnen een familiebedrijf, waarin mensen fouten mogen maken
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Een bij de functie passend salaris.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
12-10-2020