Productiemedewerker (alstroemeria)

Productiemedewerker (alstroemeria)

Vacaturenummer
6864
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (alstroemeria)
Functie inhoud
Voor een alstroemeriakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
Oranje, geel, rood, roze, paars en wit! Dat zijn de kleuren alstroemeria’s waar wij iedere dag vol trots mee werken! Met ruim 60 mensen telen wij op 3 locaties in Luttelgeest, 22 verschillende soorten alstroemeria’s. Ons doel is om mensen blij te maken met een kleurrijke verrassende bloem, die we ook nog eens duurzaam en vrijwel biologisch kunnen telen. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk, je ziet dit terug in de manier van hoe we telen en in het contact met onze relaties en medewerkers.

Functie
Je begint je eerste werkdag met een opleidingsplan dat je samen doorloopt. Je gaat goed voorbereid aan de slag. Je wordt getraind in het plukken of sorteren van Alstroemeria’s, dit hangt af van jouw eigen voorkeur voor een van deze activiteiten. Het plukken of sorteren van de verschillende soorten Alstroemeria’s gaat met een bepaald tempo, hier werk je naartoe. Samen met je team zorg je ervoor dat er elke dag een goede productie gedraaid wordt. Je werkt minimaal 4 dagen en maximaal 5 dagen per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 15.00 uur. Het kan zijn dat je af en toe overuren moet maken. Als het de eerste maand goed gaat, ben je de proeftijd voorbij en kun je een bepaalde periode blijven werken.
Functie eisen
Het is belangrijk dat je betrokkenheid toont en dat je wilt leren. Minimaal 4 dagen per week van maandag tot en met zaterdag ben je flexibel inzetbaar.
Functie aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. Als basis gebruiken wij de CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-02-2021