Productiemedewerker afzet (bromelia's)

Productiemedewerker afzet (bromelia's)

Vacaturenummer
7242
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker afzet (bromelia's)
Functie inhoud
Voor een bromelia kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een productiemedewerker afzet.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een kwekerij met een trotse geschiedenis en een mooie toekomst. We hebben een sterke visie voor duurzame ontwikkeling met het behoud van onze kwaliteit. Efficiency en innovatie zijn kenmerkend voor ons. Als een van de grootste kwekerijen van Bromelia’s hebben wij het gehele opkweekproces tot de laatste assemblage van de producten in eigen beheer. Op deze manier kunnen we efficiency tijdens de productie maximaliseren en de hoogst haalbare kwaliteit garanderen. Hierin hebben wij alle ruimte om naar de wensen van de klant te luisteren en zo een op maat gemaakt product te leveren. Met kennis en skills in huis kunnen wij blijven gaan voor kwaliteit en maatwerk met een duurzame kijk op de toekomst.

Functie
In de functie productiemedewerker afzet pak je onze planten in geheel naar wens van de klant. De planten verlaten het bedrijf in allerlei verschillende potten, hoezen, met of zonder stickers en in allerlei verschillende verpakkingen.
Functie eisen
  • Je vindt het leuk om met planten te werken.
  • Je werkt nauwkeurig, maar houdt ook van tempo maken.
  • Je werkt op een afdeling waar je niet gegarandeerd na 8 uur het werk erop hebt zitten.
  • Je werkt in een gezellig team waarin we het werk met z'n allen afmaken.
Functie aanbod
Het bedrijf staat voor kwaliteit en efficiency, ook op de werkvloer. In het hele productieproces van teelt tot aflevering doet een gemotiveerd team er alles aan het beste product bij de klant te krijgen. Goed is gewoonweg niet goed genoeg. Binnen de organisatiestructuur willen wij alle kansen bieden dat iedereen zich binnen het bedrijf zoveel mogelijk kan ontplooien
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-06-2021