Vacatures
Productiemedewerker

Productiemedewerker

Vacaturenummer
8959
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker
Functie inhoud
Voor potplantenkwekerij R. van den Bosch in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar productiemedewerkers.

Het bedrijf:
R. van den Bosch een moderne kwekerij gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf is opgericht is 1969. Begonnen in de tomatenteelt en later werden diverse andere producten geteeld. Sinds 1980 is men actief in de potplanten. Inmiddels is men toonaangevend in het kweken van (sub)tropische groene kamerplanten. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 18.000m². Voor de teelt van Clusia, Dracaena, Ficus en Sansevieria. Een modern bedrijf waar veel rekening wordt gehouden met het milieu en energieverbruik. Ons plantenmateriaal komt voor het grootste gedeelte uit Centraal- Amerika waaronder Costa-Rica en Guatemala.

De functie:
Wij werken met een team (5-7 man) van gespecialiseerde vakmensen met jarenlange ervaring en wij zijn op zoek naar nieuwe collega's (fulltime of parttime). Je zult je voornamelijk bezig gaan houden met het rapen van planten voor de uitgaande orders. Daarnaast word je ook ingezet bij andere productiewerkzaamheden.
Functie eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt. Je vind het leuk om met kamerplanten te werken en samen een mooi product af te leveren. Er is veel afwisseling in de werkzaamheden waardoor flexibiliteit een must is. We zijn zowel op zoek naar fulltime als parttime medewerkers.
Functie aanbod
  • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een prettige werksfeer binnen een klein team
  • Mogelijkheden om je binnen het bedrijf te ontwikkelen en andere werkzaamheden op te pakken die je leuk vind.
  • Bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
10-11-2022