Vacature Productieleider verpakken (paprika)

Productieleider verpakken

Productieleider verpakken (paprika)

Vacaturenummer
6024
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Productieleider verpakken (paprika)
Functie inhoud
Voor een glastuinbouwbedrijf wat zich richt op het produceren en verpakken van specialiteitspaprika’s in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Productieleider verpakken.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is uniek en een beetje eigenwijs in de paprikawereld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan, lekkerder, beter en met nog meer plezier. Een club enthousiastelingen die elke dag met veel passie mooie snack- en puntpaprika’s telen.

De functie
Eindverantwoordelijk voor het verpakkingsproces

In deze functie wordt je verantwoordelijk voor de aansturing van het verpakkingsproces voor snack- en puntpaprika’s. Je geeft leiding en sturing aan bandleiders en een groep van circa 30 verpakkingsmedewerkers. Je werkt nauw samen met de logistiek planner en de kwaliteitsmanager. Je draagt zorg voor een gestroomlijnd en efficiënt proces. Je komt op eigen initiatief met verbetervoorstellen. Je denkt mee met automatiseringsoplossingen en draagt actief bij aan vernieuwingen. Het begeleiden en controleren van verpakkingsmedewerkers maakt een belangrijk onderdeel uit van je werk. Je plant vooruit en stemt werktijden af op de orders. Je onderhoudt contacten met uitzendbureaus.
Functie eisen
Leidinggevende ervaring met logistieke productie/processen.

Voor deze functie zijn leidinggevende capaciteiten en ervaring met verwerkingsprocessen van verse producten vereist. Technische affiniteit is een pre. Je bezit voldoende werk- en denkniveau verkregen vanuit opleiding of vanuit werkervaring. Je kunt goed samenwerken en je bent in staat om overzicht te houden, te delegeren en planmatig te werken. In deze uitdagende functie wordt je “eigen baas” op je afdeling. Dit binnen een bedrijf met toekomst dat continu wil investeren in de ontwikkeling van zijn (leidinggevende) medewerkers
Functie aanbod
Werken bij deze werkgever betekent werken buiten een keurslijf in een dynamische werkomgeving waar wij samen met jou het tempo van jouw ontwikkeling bepalen. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers met plezier naar hun werk gaan en dat zij zich kunnen ontplooien. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden geboden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
12-11-2019