productieleider (plantenkwekerij)

Productieleider (plantenkwekerij)

Vacaturenummer
6660
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Productieleider (plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een kweker van aardbei- en aspergeplanten, zijn wij op zoek naar een productieleider.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf met al meer dan 55 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. Men levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

Functie
Als productieleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en kwaliteitscontrole bij het sorteerproces. Samen met jouw collega’s van logistiek en P&O maak je een goede planning en zorg je voor een goede voorbereiding, zodat er efficiënt kan worden gewerkt. Tijdens de oogst- en sorteerseizoenen stuur je een team van vijf tot tien coaches aan. Samen met hen begeleid je een grote groep seizoenmedewerkers bij de sorteerwerkzaamheden. De geleverde kwaliteit van de gesorteerde planten en het behalen van de benodigde productie is jouw verantwoordelijkheid. Je weet jouw team zo te begeleiden en coachen, dat zij met plezier het beste uit zichzelf halen.

Buiten de sorteerseizoenen stuur je kleine groepen medewerkers aan bij diverse gewaswerkzaamheden in de vollegrond. Ook hier zorg je voor duidelijke instructies en targets, zodat iedereen weet wat er wordt verwacht. Je bent sparringpartner voor de eigenaar en de bedrijfsleider.
Functie eisen
Je bent een organisatietalent. Je kunt goed plannen en delegeren. Bovendien kun jij medewerkers positief, effectief en oplossingsgericht coachen. Je bent kwaliteitsbewust, resultaatgericht en je werkt praktisch, gestructureerd, zelfstandig en probleemoplossend, maar je bent bovenal een teamspeler. Ook heb je kennis van en affiniteit met planten. Ervaring in een vergelijkbare functie is gewenst. Je bent flexibel inzetbaar en bereid op zaterdag te werken. Tevens heb je basiskennis van de Nederlandse, en Engelse taal. Duits en/of Pools is een pre. Daarnaast ben je handig met automatisering, zoals Excel, Outlook en registratiesoftware. Je beschikt minimaal over een MBO niveau 4 werk- en denkniveau. Heb je er plezier in om het sorteerproces in goede banen te leiden, dan is deze baan zeker iets voor jou!
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega’s. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2020