Vacatures

Productiekracht (opkweek)

Vacaturenummer
5813
Plaatsnaam
Haarsteeg
Functie
Productie
Functienaam
Productiekracht (opkweek)
Functie inhoud
Voor een opkweekbedrijf in Haarsteeg wat gespecialiseerd is in uitgangsmateriaal zijn wij op zoek naar een Productiekracht.

Dit is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. We zijn op zoek naar een Productiekracht.

Jouw rol binnen ons bedrijf:
Als Productiekracht ben je de hele dag flink aan het werk. Alle handelingen die je uitvoert, hebben te maken met planten. Je staat er niet alleen voor. Samen met een hecht team van enthousiaste collega’s zorg jij er iedere dag weer voor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt.

  • Uitvoeren van verschillende werkzaamheden rondom planten;
  • Samenwerken met je team.

Medewerkers bij dit bedrijf beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!
Functie eisen
Dit ben jij:
Een kantoorbaantje? Niets voor jou: jij werkt liever met je handen. Je bent op zoek naar een leuke baan binnen een sfeervol bedrijf. Het liefst werk je samen met anderen, veel gezelliger. Tijdens je werk houd je goed in de gaten wat er om je heen gebeurt. Gaat alles nog goed? Of moet je misschien ergens ingrijpen? Zijn er dingen die beter kunnen? Net als dit bedrijf wil jij blijven leren.

Je past bij ons als je…
  • Het liefst samenwerkt met collega’s;
  • Beschikt over de tuinbouwmentaliteit;
  • Wat gevoel hebt voor techniek.

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij dit bedrijf erg belangrijk.
Functie aanbod
We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-07-2019