P&O adviseur (veredeling)

P&O Adviseur (Veredeling)

Vacaturenummer
6809
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Staf
Functienaam
P&O Adviseur (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een P&O Adviseur.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 82 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Functie
Jij bent degene die ons gaat helpen om de afdeling Personeel en Organisatie (P&O) verder te professionaliseren. Je wilt meebouwen aan het digitaliseren van de processen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Je levert een uitvoerende bijdrage bij het verbeteren en ontwikkelen van procedures, regelingen en arbeidsvoorwaarden. Hiervoor volg je nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving op HR gebied op de voet.

Verder ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van leren en ontwikkelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het op- en inzetten van arbeidsmarktcommunicatie, stagebeleid en het bezoeken van arbeidsmarkten op scholen. Kortom jij wordt degene die talent enthousiasmeert voor het bedrijf.
Daarnaast ben je een prettige gesprekspartner, met tact, overtuigingskracht en empathie en kun je schakelen met collega’s op alle niveaus
Functie eisen
Met jouw talenten..
ben jij de enthousiaste collega die proactief, daadkrachtig zaken oppakt. Jij bent sociaal vaardig, verbindend, gedreven en gaat geen uitdaging uit de weg.
De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:
  • Een afgeronde hbo opleiding richting P&O/HRM;
  • Een ondernemende instelling;
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Uitstekende digitale vaardigheden;
Functie aanbod
Wij bieden..
een leuke uitdagende functie in een innovatieve omgeving, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een klein collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
08-01-2021