Planner Uitgangsmateriaal (opkweek)

Planner Uitgangsmateriaal (opkweek)

Vacaturenummer
7405
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Staf
Functienaam
Planner Uitgangsmateriaal (opkweek)
Functie inhoud
Voor een opkweker van koude en warme groenteplanten, zaaigoed en perkgoed met meerdere vestigingen, zoeken wij een Planner Uitgangsmateriaal in Bleiswijk.

Bedrijfsprofiel
We staan in de top 3 van de opkweekbedrijven in Nederland. Het bedrijf komt voort uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers. Hiermee zijn we één van de grootste spelers in Nederland met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland. Deze krachtenbundeling zorgt voor een sterke marktpartij die in staat is in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals automatisering en internationalisatie. Ons bedrijf heeft ongeveer 15 procent van de opkweekmarkt in handen, is in omzet de grootste plantenkweker van Nederland en marktleider op het gebied van biologische opkweek. Opkweken zit diep in onze genen waardoor het leveren van topkwaliteit standaard is. Op onze locatie in Naaldwijk wordt volledig biologisch geteeld. Er werken bij ons ruim 220 vaste medewerkers jaarrond en 400 flexkrachten in het hoogseizoen. Het hoofdkantoor in Bleiswijk is dienstverlenend aan alle vestigingen (Bleiswijk, Naaldwijk, Kessel en Baarlo) waar onze planten in de kassen worden geteeld. Voor onze locatie in Bleiswijk zoeken wij een Planner uitgangsmateriaal.

Functie
Als planner uitgangsmateriaal zet je de zaden klaar voor de diverse productielocaties van het bedrijf. Door inzichtelijk te maken wat de wensen en behoeften zijn van de productielocaties kun je zaailijsten en zaaiopdrachten opstellen en het zaadverbruik per partijniveau vastleggen. Verder zorg je ervoor dat de zaadvoorraden in goede condities opgeslagen worden en dat de zaadpartijen tijdig bemonsterd worden. Je zorgt voor alle administratieve afhandelingen die voortvloeien uit je werkzaamheden. Het opschonen van het zadenbestand en de verantwoording voor het beheer van de juiste gegevens ligt bij jou.

Wat biedt deze functie jou nog meer?
Door de kennis die jij hebt van markteisen en product-eigenschappen, ben jij degene die zowel voor de korte als middellange termijn de voorraadplanning opstelt. Hierdoor kun je ook de productie afdelingen binnen het bedrijf advies geven over het gebruik van in productie zijnde of geproduceerde partijen zaad die wel/niet aan de gecontracteerde vorm voldoen.
Functie eisen
Wat breng je mee in deze functie:
  • Een afgeronde hbo opleiding richting de agrarische sector
  • Je bent accuraat en organisatorisch
  • Je neemt initiatief en je bent kwaliteitsgericht
  • Een passie voor planten en mensen
Functie aanbod
Onze cultuur is open, betrokken, respectvol, klantgericht en nuchter. Bij ons werk je in een informele sfeer met enthousiaste, gedreven collega's. We hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen. We hanteren de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-08-2021