Planner Productie / Ordervoorbereider (opkweek)

Planner Productie / Ordervoorbereider (opkweek)

Vacaturenummer
7251
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Planner Productie / Ordervoorbereider (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een planner productie / ordervoorbereider.

Bedrijfsprofiel
De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het Westland. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Er zijn twee plantenkwekerijen namelijk één in het Westland, in De Lier, en sinds 1986 een vestiging in Oostland, in Bleiswijk. De zonen van de oprichters hebben deze bedrijven doorgevoerd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee grote, moderne, zelfstandige, up to date locaties.

Functie
Wij zijn op zoek naar een ruimteplanner voor de verschillende productieseizoenen, een optimale planning is de rode draad door ons bedrijf!

Op ons kantoor op de locatie Bleiswijk kom je in een team te werken waar nauwkeurigheid en stressbestendigheid belangrijke factoren zijn bij het maken van de diverse ruimteplanningen. Tevens zal je productielijsten samenstellen, productieaantallen tellen en registreren. Je rapporteert aan de operationeel manager.

Naast deze planning is het voorbereiden van de orders ook een belangrijk aspect van de functie. In nauwe samenwerking met de andere afdelingen vergaar je de benodigde informatie om deze om te zetten en te verwerken tot de benodigde inkooporders en uiteindelijk ook voor de afdeling verkoop informatie bevat voor het maken van de verkooporders.

Dagelijks is er contact en vindt er afstemming plaats tussen planning en productie om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Je zal ook inkopen doen voor plantmateriaal en diverse productiematerialen. Na afloop van een teeltseizoen zal je diverse nacalculaties opstellen.
Functie eisen
  • Afgeronde opleiding op HBO niveau;
  • Je bent zeer bedreven met Excel;
  • Sterk cijfermatig inzicht;
  • Goed kunnen communiceren met alle lagen van de organisatie;
  • Nauwkeurig, stressbestendig, flexibel.
Functie aanbod
  • Een plezierige bedrijfscultuur in een familiebedrijf met een team van enthousiaste collega’s;
  • Een fulltime werkweek;
  • Marktconform salaris.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
10-06-2021