Planner / Data Analist (hortensia)
Planner / Data Analist (hortensia)

Planner / Data Analist (hortensia)

Vacaturenummer
7182
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
Planner / Data Analist (hortensia)
Functie inhoud
Voor een hortensiakwekerij in De Lier en Honselersdijk zoekt een Planner / Data Analist.

Bedrijf
Voor dit bedrijf is telen meer dan groeien alleen. Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, telen wij al meer dan dertig jaar de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Met ons complementaire assortiment – geteeld op ruim 21 hectare kas en buitenveld – zijn we in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap te beleveren. Omdat we onszelf blijvend willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en zijn wij op zoek naar een fulltime Planner / Data Analist.

Functie
Jij stuurt al onze planten naar de juiste plaats en ook nog eens precies op tijd en in het juiste groeistadium! Deze functie vraagt veel van jouw helicopterview!
  • jij maakt onze teeltplanning digitaal (via Navision Agriware) en je houdt deze steeds up to date
  • jij houdt hierbij steeds rekening met ruimte, teeltplanning en moment van levering
  • jij staat continu in verbinding met onze mensen werkzaam in de productie
  • jij mag deelnemen aan diverse optimaliseringssessies met Navision Agriware, omdat jij je gaat ontwikkelen tot expert op dat gebied
  • jij vindt het leuk om alle verzamelde data uit onze diverse systemen naar ons datawarehouse te halen en mooie rapportages te maken in PowerBI
Functie eisen
  • Type mens: een continue puzzelaar met informatie, die aan het einde van de dag pas tevreden naar huis gaat als alles klopt!
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding op HBO niveau richting Bedrijfskundige informatica (HBO Business IT) en je hebt kennis van Datawarehouse architectuur, databasemanagementsystemen en SQL.
  • Jij hebt letterlijk het adressenbestand van al onze planten, op alle locaties. Je regelt de verhuizingen naar de juiste klimaatzones en zorgt dat ze genoeg ruimte hebben en bent op de hoogte van de teeltschema’s. Je communiceert vaak met de collega’s die voor de planten zorgen en je maakt de vertaalslag naar ons Navision-systeem.
  • Kortom: je weet van begin tot einde van alle planten wanneer ze op weg kunnen naar onze klanten.
  • Je kunt goed overweg met planning- en IT-systemen, je hebt feeling met levende producten en je communiceert vlot en makkelijk met onze collega’s in de productie.
Functie aanbod
Een team met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een goede uitgangsbasis bieden om mee te groeien met de hoge ambities van het bedrijf.
Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden van een goed salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-05-2021