Planner (chrysanten)

Planner (chrysanten)

Vacaturenummer
8769
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Staf
Functienaam
Planner (chrysanten)
Functie inhoud
Voor Dekker Chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een Planner.

Bedrijfsprofiel
Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Dekker Chrysanten is er één van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doe we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als planner binnen ons concern?

De functie
Dekker Chrysanten is de internationale leverancier van baanbrekende rassen. Onze klanten zijn kritisch en rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Zowel van de chrysanten stekken als ook bij de aflevering van de orders. Als planner heb je een verantwoordelijke taak. Je zorgt ervoor dat de orders snel en correct worden verwerkt in het geautomatiseerde planningssysteem. Je vertaalt deze wensen uit de markt naar optimale en werkbare planningsinstructies voor onze buitenlandse productielocaties en onze interne productieafdelingen. Afwijkingen of knelpunten in dit proces signaleer je direct en denkt hierbij in oplossingen. Hierbij houd je natuurlijk ook rekening met de klanttevredenheid. Je werkt nauw samen met de afdelingen verkoop, steek, teelt en logistiek. In deze functie leg je verantwoording af aan de supply chain manager.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten
 • Je verwerkt de orders vanuit zowel het binnen- als buitenland.
 • Je verstrekt efficiënte productieorders aan de productieafdelingen.
 • Je houdt zicht op de beschikbaarheid en voorraad van de chrysanten stekken en zet tijdig een actie uit bij afwijkingen.
 • Je onderhoudt het klantencontact en maakt afspraken met externe partijen over orderverwerking.
 • Je levert een bijdrage aan de opstelling van de managementinformatie.
Functie eisen
 • Je beschikt over een mbo+/hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie en bent vaardig met planningssoftware.
 • Je bent communicatief sterk, kunt goed plannen en organiseren en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je kan effectief presteren onder tijdsdruk en beschikt over een probleemoplossend vermogen.
 • Je bent gericht op resultaat en samenwerking en kan initiërend handelen met oog voor de korte en lange termijn.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent bereid om regelmatig op de zaterdag een paar uur werkzaamheden uit te voeren.
Functie aanbod
Reken bij Dekker Chrysanten op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat specialisten waard zijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-08-2022