Parttime Productiemedewerker (rozen)

Parttime Productiemedewerker (rozen)

Vacaturenummer
7667
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Productie
Functienaam
Parttime Productiemedewerker (rozen)
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Meterik zijn wij op zoek naar een parttime productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij uit Meterik bestaat uit een drietal moderne rozenkwekerijen die zich volledig gespecialiseerd hebben in de levering van de grootbloemige kwaliteitsroos. Op het bedrijf werken ongeveer 90 full- en part-timers. Daarnaast zijn er ongeveer 130 scholieren en studenten voor de weekenden en vakanties. Het is een familiebedrijf waar samenwerking, ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle drie de bedrijven voldoen aan de richtlijnen van MPS-A+ en MPS-GAP. Op alle vestigingen is inmiddels ruime ervaring opgedaan met geïntegreerde gewasbescherming. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische vijanden zoals de roofmijt.

Functieomschrijving
Wij zoeken een parttime medewerker(ster) voor circa 23 of 27 uur per week verdeeld over 4 of 5 ochtenden. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het oogsten en verwerken van prachtige rozen. Elke dag tussen de mooiste kleuren met een gezellig team mensen die allemaal Nederlands spreken! Aan deze functie zit ook een weekendrooster vast. Dit houdt in 1 zaterdag en 1 zondagochtend in de 4 weken.
Functie eisen
Ervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme en inzet wel. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste! Woonachtig in de regio.
Functie aanbod
Elke dag tussen de mooiste kleuren met een gezellig team mensen
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-11-2021